Запіканка з брокколі з вершками

Запіканка з брокколі з вершками


Обожнюю запіканки за те, що готувати їх, в основному, легко і просто, а ще можна експериментувати з продуктами, щоразу отримуючи нове блюдо.
У нашій запіканці вершки відмінно поєднуються з мигдалем, гострий перчик майже не відчувається, але надає свій пікантний смак. Запіканка виходить ніжною, легкою, ситної і корисною.
Запіканка з брокколі з вершками
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стручок гострого червоного перцю
  • 600 г броколі
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • 4 яйця
  • 200 мл вершків
  • 50 г пелюсток мигдалю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю очистіть, дрібно наріжте, стручок перцю очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками, часник дрібно порубати, а брокколі розділіть на суцвіття (великі суцвіття розріжте навпіл).

  • Крок 2

    Розтопіть в сковороді олію і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте часник, червоний перець, брокколі і на невеликому вогні обсмажте 5 хвилин, посоліть, поперчіть.

  • Крок 3

    Яйця злегка збийте з вершками, трохи посоліть. Форму для випічки змастіть маслом і викладіть в неї овочі, залийте збитими яйцями і поставте в розігріту духовку до 200 ° С, випікайте 20-25 хвилин. Готову запіканку з брокколі посипте заздалегідь обсмаженою без олії мигдалем.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: