Загрузка...

Запіканка з брокколі з вершками

Запіканка з брокколі з вершками


Обожнюю запіканки за те, що готувати їх, в основному, легко і просто, а ще можна експериментувати з продуктами, щоразу отримуючи нове блюдо.
У нашій запіканці вершки відмінно поєднуються з мигдалем, гострий перчик майже не відчувається, але надає свій пікантний смак. Запіканка виходить ніжною, легкою, ситної і корисною.
Запіканка з брокколі з вершками
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стручок гострого червоного перцю
  • 600 г броколі
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • 4 яйця
  • 200 мл вершків
  • 50 г пелюсток мигдалю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю очистіть, дрібно наріжте, стручок перцю очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками, часник дрібно порубати, а брокколі розділіть на суцвіття (великі суцвіття розріжте навпіл).

  • Крок 2

    Розтопіть в сковороді олію і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте часник, червоний перець, брокколі і на невеликому вогні обсмажте 5 хвилин, посоліть, поперчіть.

  • Крок 3

    Яйця злегка збийте з вершками, трохи посоліть. Форму для випічки змастіть маслом і викладіть в неї овочі, залийте збитими яйцями і поставте в розігріту духовку до 200 ° С, випікайте 20-25 хвилин. Готову запіканку з брокколі посипте заздалегідь обсмаженою без олії мигдалем.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: