Загрузка...

Шакшука рецепт з фото

Шакшука рецепт з фото


Просте, нехитре навіть блюдо марокканської кухні. Але якщо яєчня й омлет кілька набридли - спробуйте шакшуку. Та й коли її готувати в Росії, якщо не влітку?
Шакшука рецепт з фото
0
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Баклажани 2.0 шт
  • Помідори червоні 1.0 шт
  • Перець солодкий жовтий 1.0 шт
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Олія оливкова 2.0 ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Набір овочів для шакшука може бути абсолютно довільним, я зазвичай готую її на баклажанах, помідорах, солодкому перці й цибулі. А можна додати кабачки, часник - як вам буде завгодно.

  • Крок 2

    Овочі очистити, дрібно нарізати кубиками і на сковорідку в оливкове масло.

  • Крок 3

    Смажити-томити на середньому вогні до готовності, посолити, поперчити і спорудити з них на сковороді "кратер".

  • Крок 4

    У цей кратер з овочів вбити куряче яйце. Намагатися не пошкодити жовток. Можна готувати шакшуку на 1 яйце, а можна і на кілька, тоді кратерів повинен бути більше.

  • Крок 5

    Накрити сковороду кришкою, смажити на середньому вогні, поки жовток не затвердіє. Ось тільки заважати не треба! (Хоча - хто заборонить?)

  • Крок 6

    А потім додати до шакшука гострий соус. У мене був "Червоний диявол" з перцем кайенский, можна взяти "Тобаско", а можна і зовсім без соусу. Варіантів шакшука - море, спробуйте мою, пригощаю! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: