Загрузка...

Моцарелла смажена в сухарях

Моцарелла смажена в сухарях


Моцарелла - це молодий сир не тривалого зберігання, він має ніжний, злегка пріснуватий смак, на дотик злегка пружний, зберігається в сироватці (своєму власному "розсолі"). При тепловій обробці моцарелла легко плавиться, тому в Італії для піци і запіканок готують більш щільну моцарелу, яка зберігається без сироватки. Для рецепту ми використовували двестіграммовий кульку моцарелли в розсолі, який італійці називають "БОККОНЧІНО". Обсмажена моцарелла, це не просто страва - це делікатес
Моцарелла смажена в сухарях
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 200 г сиру моцарелла
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 2-3 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 свіжих помідора
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • зелень для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуйте ємності з борошном, панірувальними сухарями і яйцем, яке злегка збийте. За бажанням, в панірувальні сухарі додайте спеції

  • Крок 2

    Так, як моцарелла готується дуже швидко, підготуйте овочі, з якими ви будете подавати сир. Вимийте помідори, наріжте їх часточками, викладіть на тарілку, посоліть, поперчіть, збризніть оливковим маслом, прикрасьте зеленню.

  • Крок 3

    Налийте в сковороду 1 столову ложку оливкової олії і добре нагрійте його.

  • Крок 4

    Сир вийміть з розсолу, обсушити серветкою, гострим ножем розріжте його на 3-4 пластинки.

  • Крок 5

    Пластинки сиру моцарелла обваляйте в борошні, занурте у збите яйце, потім обваляйте в сухарях. Всі платівки сиру викладайте в гаряче масло одночасно, так як він дуже швидко плавиться. Обсмажуйте з двох сторін 15-20 секунд, відразу викладіть біля овочів, подавайте теплими.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: