Моцарелла смажена в сухарях

Моцарелла смажена в сухарях


Моцарелла - це молодий сир не тривалого зберігання, він має ніжний, злегка пріснуватий смак, на дотик злегка пружний, зберігається в сироватці (своєму власному "розсолі"). При тепловій обробці моцарелла легко плавиться, тому в Італії для піци і запіканок готують більш щільну моцарелу, яка зберігається без сироватки. Для рецепту ми використовували двестіграммовий кульку моцарелли в розсолі, який італійці називають "БОККОНЧІНО". Обсмажена моцарелла, це не просто страва - це делікатес
Моцарелла смажена в сухарях
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 200 г сиру моцарелла
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 2-3 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 свіжих помідора
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • зелень для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуйте ємності з борошном, панірувальними сухарями і яйцем, яке злегка збийте. За бажанням, в панірувальні сухарі додайте спеції

  • Крок 2

    Так, як моцарелла готується дуже швидко, підготуйте овочі, з якими ви будете подавати сир. Вимийте помідори, наріжте їх часточками, викладіть на тарілку, посоліть, поперчіть, збризніть оливковим маслом, прикрасьте зеленню.

  • Крок 3

    Налийте в сковороду 1 столову ложку оливкової олії і добре нагрійте його.

  • Крок 4

    Сир вийміть з розсолу, обсушити серветкою, гострим ножем розріжте його на 3-4 пластинки.

  • Крок 5

    Пластинки сиру моцарелла обваляйте в борошні, занурте у збите яйце, потім обваляйте в сухарях. Всі платівки сиру викладайте в гаряче масло одночасно, так як він дуже швидко плавиться. Обсмажуйте з двох сторін 15-20 секунд, відразу викладіть біля овочів, подавайте теплими.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: