Ікра з баклажанів і яєць

Ікра з баклажанів і яєць


З мінімальної кількості інгредієнтів можна приготувати не зовсім звичайну і смачну баклажанну ікру. Всім відомо, що баклажани трохи гірчать. У запечених в духовці баклажанів гірчинка пропадає і в поєднанні з яйцем смак у ікри стає більш ніжний. Готувати таку ікру дуже просто.
Ікра з баклажанів і яєць
0
0
08 лис
Інгредієнти:
  • 700 г баклажанів
  • 2 яйця
  • 25 г зелені петрушки
  • 3 зубчики часнику
  • 4-5 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. оцту
  • 2 помідори
  • сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани вимийте, відріжте хвостики, проколіть 2-3 рази виделкою, покладіть на деко, спечіть в духовці до готовності. Невеликі баклажанчікі будуть готові через 30 хвилин при 200 градусах тепла, а середнім і великим баклажанам буде потрібно від 35 до 50 хвилин.

  • Крок 2

    Запечені баклажани охолодіть, зніміть шкірку, а м'якоть дрібно порубати ножем.

  • Крок 3

    Яйця зваріть круто, охолодіть, очистіть і також дрібно порубати ножем.

  • Крок 4

    Вимийте петрушку, струсіть воду, залиште трохи для прикраси, іншу дрібно наріжте. У баклажанну масу додайте подрібнений часник, сіль, рослинна олія, оцет і все ретельно перемішайте.

  • Крок 5

    Потім додайте подрібнені яйця.

  • Крок 6

    Баклажанну ікру перемішайте з яйцями, викладіть на тарілку, прикрасьте петрушкою і часточками помідора. Баклажанну ікру з яйцями можна викласти на часточки помідорів і посипати дрібно нарізаною петрушкою

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: