Загрузка...

Ікра з баклажанів і яєць

Ікра з баклажанів і яєць


З мінімальної кількості інгредієнтів можна приготувати не зовсім звичайну і смачну баклажанну ікру. Всім відомо, що баклажани трохи гірчать. У запечених в духовці баклажанів гірчинка пропадає і в поєднанні з яйцем смак у ікри стає більш ніжний. Готувати таку ікру дуже просто.
Ікра з баклажанів і яєць
0
0
08 лис
Інгредієнти:
  • 700 г баклажанів
  • 2 яйця
  • 25 г зелені петрушки
  • 3 зубчики часнику
  • 4-5 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. оцту
  • 2 помідори
  • сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани вимийте, відріжте хвостики, проколіть 2-3 рази виделкою, покладіть на деко, спечіть в духовці до готовності. Невеликі баклажанчікі будуть готові через 30 хвилин при 200 градусах тепла, а середнім і великим баклажанам буде потрібно від 35 до 50 хвилин.

  • Крок 2

    Запечені баклажани охолодіть, зніміть шкірку, а м'якоть дрібно порубати ножем.

  • Крок 3

    Яйця зваріть круто, охолодіть, очистіть і також дрібно порубати ножем.

  • Крок 4

    Вимийте петрушку, струсіть воду, залиште трохи для прикраси, іншу дрібно наріжте. У баклажанну масу додайте подрібнений часник, сіль, рослинна олія, оцет і все ретельно перемішайте.

  • Крок 5

    Потім додайте подрібнені яйця.

  • Крок 6

    Баклажанну ікру перемішайте з яйцями, викладіть на тарілку, прикрасьте петрушкою і часточками помідора. Баклажанну ікру з яйцями можна викласти на часточки помідорів і посипати дрібно нарізаною петрушкою

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: