Морква по корейськи

Морква по корейськи


Смачна і швидка закуска морква по корейськи дуже легка у приготуванні.
Морква по корейськи
+1
0
09 жов
Інгредієнти:
  • 500 грам моркви
  • 500 грам цибулі
  • 100 мл соняшникової олії
  • Одна чайна ложка 70% оцту
  • Одна столова ложка цукру
  • Щіпка солі
  • Чотири зубчики часнику
  • Червоний гострий перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо моркву, миємо й натираємо на тертці довгою і дуже тонкою соломкою. Солимо її, перемішуємо і даємо настоятися півгодини. Після цього додаємо в неї за своїм смаком червоний перець з цукром і знову все ретельно перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер чистимо і крупно нарізуємо цибулю, а потім обсмажуємо його до темно-золотистого відтінку на соняшниковій олії. Після цього прибираємо цибулю з вогню (він вам більше не знадобиться), а масло охолоджуємо і змішуємо з оцтом.

  • Крок 3

    Заливаємо олією моркву і добре все перемішуємо. Чистимо зубчики часнику, видавлюємо їх до моркви, знову все перемішуємо і ставимо на три години в холодильник. Після чого можна подавати цю пікантну і дуже смачну закуску до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: