Загрузка...

Морква по корейськи

Морква по корейськи


Смачна і швидка закуска морква по корейськи дуже легка у приготуванні.
Морква по корейськи
+1
0
09 жов
Інгредієнти:
  • 500 грам моркви
  • 500 грам цибулі
  • 100 мл соняшникової олії
  • Одна чайна ложка 70% оцту
  • Одна столова ложка цукру
  • Щіпка солі
  • Чотири зубчики часнику
  • Червоний гострий перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо моркву, миємо й натираємо на тертці довгою і дуже тонкою соломкою. Солимо її, перемішуємо і даємо настоятися півгодини. Після цього додаємо в неї за своїм смаком червоний перець з цукром і знову все ретельно перемішуємо.

  • Крок 2

    Тепер чистимо і крупно нарізуємо цибулю, а потім обсмажуємо його до темно-золотистого відтінку на соняшниковій олії. Після цього прибираємо цибулю з вогню (він вам більше не знадобиться), а масло охолоджуємо і змішуємо з оцтом.

  • Крок 3

    Заливаємо олією моркву і добре все перемішуємо. Чистимо зубчики часнику, видавлюємо їх до моркви, знову все перемішуємо і ставимо на три години в холодильник. Після чого можна подавати цю пікантну і дуже смачну закуску до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: