Закуски до святкового столу

Закуски до святкового столу
0
0
09 жов
Закуски до святкового столу


Зараз все популярнішими стають фуршети, і тому закуски до святкового столу стають більш різноманітними, так і готуються вони все частіше.

Сирні кульки з маслинами
Необхідні інгредієнти:

• Плавлений сир-2 упаковки;
• Солоний арахіс 1 упаковка;
• Маслини без кісточки 1 банку;
• Кокосова стружка;
• Часник 1 зубчик;
• Майонез

Процес приготування:
• Маслини потрібно нафарширувати арахісом. Плавлений сир натерти на тертці, додати потертий часник і майонез, перемішати (маса повинна вийти густою).
• З сирної суміші зробити кульку і вставити всередину маслину, фаршировану арахісом. Потім кульку обваляти в кокосовій стружці і покласти на блюдо.

Другий рецепт: (Закуска з бринзи та горіхів)
Необхідні інгредієнти:

• Бринза 300 грам;
• Масло50 грам;
• Горіхи 80 грам;
• Часник 2 зубця;
• Насіння кропу щіпка;
• Зелень петрушки пучок

Процес приготування:
• Бринзу збити в блендері разом з часником і кропом. Горіхи порізати середніми шматочками. Розстелити на столі харчову плівку, посипати петрушкою, потім викласти шар збитою бринзи, змастити маслом, посипати горіхами. Згорнути рулетом і охолодити в морозильнику хвилин 15.
• До столу подавати рулет, порізаний на шматочки з овочами або хлібом.

Третій рецепт: (Рулет з червоною ікрою)
Необхідні інгредієнти:

• Твердий сир 400 грам;
• Сьомга солона 300 грам;
• Кріп, петрушка;
• Листя салату 3 штуки (для прикраси)

Процес приготування:
• Твердий сир потерти на тертці. Зелень промити і просушити, дрібно нарізати і змішати з сиром.
• На водяну баню в ємності покласти сир із зеленню, і чекати поки сир повністю не розплавиться, постійно помішуючи. Масу з сиру викласти між двох шарів харчової плівки і розкачати качалкою в тонкий пласт.
• Сьомгу порізати тонкими смужками і покласти на пласт з сиру і повернути це все в рулет. Тепер відправити рулет в холодильник, щоб застиг.
• На стіл подавати рулет з бринзи порізаний шматочками, в тарілці прикрашеною листками салату.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: