Загрузка...

Фарширована картопля

Фарширована картопля
+1
0
09 жов
Фарширована картопля


Хочете здивувати домочадців? Приготуйте фарширований картопля і ваші близькі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей. Пропонуємо вашій увазі два рецепту

Картопля, фарширована грибами
Необхідні інгредієнти:

• Картопля 8 штук;
• Гриби 350 грам;
• Сметана 70 мілілітрів;
• Твердий сир 60 грам;
• Вершкове масло-60 грам;
• Сіль за смаком;
• Соняшникова олія

Процес приготування:
• Підбираємо картоплю одного розміру, його помиємо, очистимо від шкірки, у верхівці картоплини робимо надріз і вирізаємо заглиблення. У каструлі закип'ятимо воду, підсолимо її, покладемо туди картоплю, додамо масло і 10 хвилин поваримо. Виймемо і покладемо картоплю на сухе рушник.
• Гриби помиємо під проточною водою, поріжемо невеликими смужками і обсмажимо на соняшниковій олії в сковороді, посолити і поперчити.
• Коли картопля охолов, начиняємо його грибами, обмажем сметаною і посиплемо потертим сиром.
На змащеному деку в духовці випікаємо фаршировану картоплю протягом півгодини при температурі 180оС.
• Перекладаємо На блюдо готовий фарширований картопля, посипаємо зеленню, ароматне і смачне блюдо готове.

Другий спосіб (з беконом)
Необхідні інгредієнти:

• Картопля 12 штук;
• Твердий сир 300 грам;
• Бекон 12 смужок (порізати в кінці приготування);
• Зелень;
• Майонез за смаком;
• Сіль, перець (за смаком);
• Рослинна олія;
• Часник 2 зубчики

Процес приготування:
• Картоплю ретельно помиємо і зваримо в мундирі до напівготовності, остудимо і видалити шкірку. Разрежем вздовж на половинки. Кулінарним ножем або чайною ложкою видалимо середину.
• Потремо сир в миску, і покладемо туди вийняті серединки картоплі, додамо роздавлені зубчики часнику, майонез, сіль, трохи дрібно порізаної зелені, перемішаємо.
• Фаршируємо половинки картоплі отриманою начинкою, і складаємо разом.
•Для цього поріжте бекон такими смужками, щоб можна було їм скріпити по боках картоплю за допомогою дерев'яних зубочисток. Викладаємо картоплю в змащену форму і випікаємо в духовці 15 хвилин.
• Викладаємо на велике блюдо, видаляємо зубочистки і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: