Фарширована картопля

Фарширована картопля
+1
0
09 жов
Фарширована картопля


Хочете здивувати домочадців? Приготуйте фарширований картопля і ваші близькі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей. Пропонуємо вашій увазі два рецепту

Картопля, фарширована грибами
Необхідні інгредієнти:

• Картопля 8 штук;
• Гриби 350 грам;
• Сметана 70 мілілітрів;
• Твердий сир 60 грам;
• Вершкове масло-60 грам;
• Сіль за смаком;
• Соняшникова олія

Процес приготування:
• Підбираємо картоплю одного розміру, його помиємо, очистимо від шкірки, у верхівці картоплини робимо надріз і вирізаємо заглиблення. У каструлі закип'ятимо воду, підсолимо її, покладемо туди картоплю, додамо масло і 10 хвилин поваримо. Виймемо і покладемо картоплю на сухе рушник.
• Гриби помиємо під проточною водою, поріжемо невеликими смужками і обсмажимо на соняшниковій олії в сковороді, посолити і поперчити.
• Коли картопля охолов, начиняємо його грибами, обмажем сметаною і посиплемо потертим сиром.
На змащеному деку в духовці випікаємо фаршировану картоплю протягом півгодини при температурі 180оС.
• Перекладаємо На блюдо готовий фарширований картопля, посипаємо зеленню, ароматне і смачне блюдо готове.

Другий спосіб (з беконом)
Необхідні інгредієнти:

• Картопля 12 штук;
• Твердий сир 300 грам;
• Бекон 12 смужок (порізати в кінці приготування);
• Зелень;
• Майонез за смаком;
• Сіль, перець (за смаком);
• Рослинна олія;
• Часник 2 зубчики

Процес приготування:
• Картоплю ретельно помиємо і зваримо в мундирі до напівготовності, остудимо і видалити шкірку. Разрежем вздовж на половинки. Кулінарним ножем або чайною ложкою видалимо середину.
• Потремо сир в миску, і покладемо туди вийняті серединки картоплі, додамо роздавлені зубчики часнику, майонез, сіль, трохи дрібно порізаної зелені, перемішаємо.
• Фаршируємо половинки картоплі отриманою начинкою, і складаємо разом.
•Для цього поріжте бекон такими смужками, щоб можна було їм скріпити по боках картоплю за допомогою дерев'яних зубочисток. Викладаємо картоплю в змащену форму і випікаємо в духовці 15 хвилин.
• Викладаємо на велике блюдо, видаляємо зубочистки і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: