Закуски

Закуски


У кулінарії завжди велике значення надавалося закусок, тобто страв, покликаним пробудити апетит. Вашій увазі ми пропонуємо рецепт закуски з помідорів та баклажанів. Готуємо вдома дуже смачні закуски!
Закуски
0
0
09 жов
Інгредієнти:
  • Баклажан - 1шт
  • Помідор - 2шт
  • Сир Російський - 100г
  • Батон багет - 1шт
  • Яйце - 2шт
  • Сіль, перець, рослинна олія, петрушка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани і помідори вимиємо і наріжемо кружальцями. Помідори поки відкладемо, а баклажани обсмажимо до золотистого кольору. Але попередньо їх потрібно посолити і дати їм полежати деякий час, інакше при готуванні вони можуть бути гіркуватими.

  • Крок 2

    Петрушку вимиємо, обсушим і дрібно наріжемо. У мисці збиваємо яйця з дрібкою солі і зеленню петрушки. Багет наріжемо на шматочки шириною по 1см. Намочимо скибочки хліба в яєчну суміш і смажимо на розжареній олії приблизно по 1,5 хвилини кожної сторони.

  • Крок 3

    Розігріємо духовку не менш ніж до 180 оС.

  • Крок 4

    Укладемо в такій послідовності: обсмажений шматочок хліба, гурток помідора, скибочка сиру і потім гурток баклажана. Викладемо ці апетитні пірамідки у форму для запікання, помістимо в духовку на 7 хвилин. Дивіться, щоб сир розплавився і склеїв шари, але не витік.

  • Крок 5

    Гарячу закуску посиплемо зеленню і подамо до столу. Апетитно виглядає, чи не правда?

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: