Загрузка...

Картопля запечена в духовці

Картопля запечена в духовці


Немає нічого кращого ніж картопля запечена в духовці. Вона відмінно підходить для багатьох страв. Дуже проста у приготуванні і дуже смачна на смак. Так що готуємо картоплю, нижче вказано смачний рецепт.
Картопля запечена в духовці
+14
0
09 жов
Інгредієнти:
  • вісім штук картоплі
  • одна головка часнику
  • стакан соняшникової олії
  • сіль і чорний мелений перець
  • зелень кропу або петрушки
  • деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо чистимо картоплю, потім миємо її. Робимо на кожній картоплині кілька надрізів і намагаємося не прорізати до кінця, щоб картопля у нас потім не розпадався, а красиво розкрилася у вигляді віяла.

  • Крок 2

    Тепер приступаємо до виготовлення часникового соусу. Беремо миємо зелень петрушки або кропу, а потім дрібно нарізуємо його. Кладемо отримане в невелику миску. Потім чистимо часник. Дрібно дробимо його або роздавлюємо. Кидаємо також в миску. Додаємо соняшникової олії. Трішки солимо і перчимо за смаком. Тепер ретельно все перемішуємо і часниковий соус для картоплі готовий.

  • Крок 3

    Включаємо духовку для розігріву. Беремо деко і змащуємо його соняшниковою олією. Потім добре змащуємо часниковим соусом картоплю, особливо в місцях розрізів і налагоджуємо його на деко. Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 220 градусів до повної готовності.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: