Картопля запечена в духовці

Картопля запечена в духовці


Немає нічого кращого ніж картопля запечена в духовці. Вона відмінно підходить для багатьох страв. Дуже проста у приготуванні і дуже смачна на смак. Так що готуємо картоплю, нижче вказано смачний рецепт.
Картопля запечена в духовці
+14
0
09 жов
Інгредієнти:
  • вісім штук картоплі
  • одна головка часнику
  • стакан соняшникової олії
  • сіль і чорний мелений перець
  • зелень кропу або петрушки
  • деко
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо чистимо картоплю, потім миємо її. Робимо на кожній картоплині кілька надрізів і намагаємося не прорізати до кінця, щоб картопля у нас потім не розпадався, а красиво розкрилася у вигляді віяла.

  • Крок 2

    Тепер приступаємо до виготовлення часникового соусу. Беремо миємо зелень петрушки або кропу, а потім дрібно нарізуємо його. Кладемо отримане в невелику миску. Потім чистимо часник. Дрібно дробимо його або роздавлюємо. Кидаємо також в миску. Додаємо соняшникової олії. Трішки солимо і перчимо за смаком. Тепер ретельно все перемішуємо і часниковий соус для картоплі готовий.

  • Крок 3

    Включаємо духовку для розігріву. Беремо деко і змащуємо його соняшниковою олією. Потім добре змащуємо часниковим соусом картоплю, особливо в місцях розрізів і налагоджуємо його на деко. Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 220 градусів до повної готовності.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: