Овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами
0
0
16 вер
Овочеве рагу з грибами


Необхідні інгредієнти:

• Кабачки - 2шт
• Шампіньйони - 500г
• Перець солодкий - 3шт (краще різнокольоровий)
• Цибуля - 2-3шт (середнього розміру)
• Морква - 2шт
• Помідори - 2шт
• Приправа «прованські трави» - 1ч.л.
• Цукор - щіпка
• Сіль, рослинне масло, суміш перців
• Сметана або жирні вершки - 3-4ст.л.

Готуємо:

• Печериці великі ріжемо на шматочки, дрібні залишимо цілком, обсмажимо гриби на рослинній олії.
• Додамо до них порізану соломкою моркву, нашатковану цибулю півкільцями
• Хвилин через п'ять закладаємо кабачки, порізані кубиками і солодкий перець (як його нарізати смужками або кубиками, в цьому блюді великої ролі не грає, справа смаку). Обсмажуємо овочі ще 5-10 хвилин.
• Помідори ошпарюємо окропом, знімемо шкірку, ріжемо кубиками і додаємо до овочів. Доливаємо трохи води, солимо, перчимо, заправляємо «прованськими травами». Додамо щіпку цукру, закип'ятимо.
• Додамо сметану або вершки, тушкуємо до готовності всіх овочів.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: