Загрузка...

Овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами
0
0
16 вер
Овочеве рагу з грибами


Необхідні інгредієнти:

• Кабачки - 2шт
• Шампіньйони - 500г
• Перець солодкий - 3шт (краще різнокольоровий)
• Цибуля - 2-3шт (середнього розміру)
• Морква - 2шт
• Помідори - 2шт
• Приправа «прованські трави» - 1ч.л.
• Цукор - щіпка
• Сіль, рослинне масло, суміш перців
• Сметана або жирні вершки - 3-4ст.л.

Готуємо:

• Печериці великі ріжемо на шматочки, дрібні залишимо цілком, обсмажимо гриби на рослинній олії.
• Додамо до них порізану соломкою моркву, нашатковану цибулю півкільцями
• Хвилин через п'ять закладаємо кабачки, порізані кубиками і солодкий перець (як його нарізати смужками або кубиками, в цьому блюді великої ролі не грає, справа смаку). Обсмажуємо овочі ще 5-10 хвилин.
• Помідори ошпарюємо окропом, знімемо шкірку, ріжемо кубиками і додаємо до овочів. Доливаємо трохи води, солимо, перчимо, заправляємо «прованськими травами». Додамо щіпку цукру, закип'ятимо.
• Додамо сметану або вершки, тушкуємо до готовності всіх овочів.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: