Тушкована квасоля стручкова

Тушкована квасоля стручкова
0
0
16 вер
Тушкована квасоля стручкова


Інгредієнти:

• Стручкова квасоля (молода) - 1 кг
• Часник (зубчик) - 4шт
• Сіль - 1 ст. ложка
• Гостра паста з паприки - 1/2 ст. ложка
• Масло рослинне - 6 ст. ложок
• Борошно - 2 ст. ложки
• Солодка паприка - 1/2 ст. ложки
• Сметана - 200г
• Оцет

Приготування:

• Квасоля ретельно промивається і злегка обсушивается.
• З обох кінців обрізаються кінчики, видаляються жилки і стручки нарізають шматочками 2см довжиною.
• Підготовлена квасоля викладається у каструлю і заливають водою (1,2л).
• Додається сіль, товчений часник, паста з паприки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: