Загрузка...

Тушкована квасоля стручкова

Тушкована квасоля стручкова
0
0
16 вер
Тушкована квасоля стручкова


Інгредієнти:

• Стручкова квасоля (молода) - 1 кг
• Часник (зубчик) - 4шт
• Сіль - 1 ст. ложка
• Гостра паста з паприки - 1/2 ст. ложка
• Масло рослинне - 6 ст. ложок
• Борошно - 2 ст. ложки
• Солодка паприка - 1/2 ст. ложки
• Сметана - 200г
• Оцет

Приготування:

• Квасоля ретельно промивається і злегка обсушивается.
• З обох кінців обрізаються кінчики, видаляються жилки і стручки нарізають шматочками 2см довжиною.
• Підготовлена квасоля викладається у каструлю і заливають водою (1,2л).
• Додається сіль, товчений часник, паста з паприки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: