Тушкована квасоля з помідорами

Тушкована квасоля з помідорами
0
0
16 вер
Тушкована квасоля з помідорами


Інгредієнти:

• Квасоля - 1кг
• Помідори - 700г
• Цибуля - 5шт
• Рослинна олія - 3 ст. ложки
• Часник (часточки) - 4шт
• Оцет винний
• Базилік
• Чабер
• Кінза
• Петрушка
• Кріп
• Сіль

Приготування:

• Квасоля відварюється до готовності в підсоленій воді (приблизно 2,5 склянки), потім половина склянки відвару зливається, додається рослинне масло (не допускати перетравлення квасолі!).
• Цибуля очищений і промитий шинкуется, обсмажується і додається в квасолю.
• На сковороді, в якій смажився лук, тушкуються помідори часточками (попередньо видаляється шкірка і насіння).
• Толченная кінза, часник розводять відваром, додається сіль, оцет і вся суміш виливається в квасолю.
• Додаються помідори, всі разом гаситься приблизно п'ять хвилин.
• В кінці додається мелкорубленая зелень і всі разом гаситься ще не більше п'яти хвилин при слабкому вогні.
• Така тушкована квасоля хороша і в гарячому, і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: