Загрузка...

Тушкована квасоля з помідорами

Тушкована квасоля з помідорами
0
0
16 вер
Тушкована квасоля з помідорами


Інгредієнти:

• Квасоля - 1кг
• Помідори - 700г
• Цибуля - 5шт
• Рослинна олія - 3 ст. ложки
• Часник (часточки) - 4шт
• Оцет винний
• Базилік
• Чабер
• Кінза
• Петрушка
• Кріп
• Сіль

Приготування:

• Квасоля відварюється до готовності в підсоленій воді (приблизно 2,5 склянки), потім половина склянки відвару зливається, додається рослинне масло (не допускати перетравлення квасолі!).
• Цибуля очищений і промитий шинкуется, обсмажується і додається в квасолю.
• На сковороді, в якій смажився лук, тушкуються помідори часточками (попередньо видаляється шкірка і насіння).
• Толченная кінза, часник розводять відваром, додається сіль, оцет і вся суміш виливається в квасолю.
• Додаються помідори, всі разом гаситься приблизно п'ять хвилин.
• В кінці додається мелкорубленая зелень і всі разом гаситься ще не більше п'яти хвилин при слабкому вогні.
• Така тушкована квасоля хороша і в гарячому, і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: