Загрузка...

Помідори, фаршировані грибами

Помідори, фаршировані грибами
0
0
16 вер
Помідори, фаршировані грибами


Інгредієнти:

• Помідори (великі) - 4шт
• Печериці або гливи - 400г
• Цибуля - 1шт
• Панірувальні сухарі, зелень, олія оливкова, сіль - за смаком

Готуємо:

• Відваримо гриби в підсоленій воді близько 15-20хвилин, відкинемо їх на друшляк, остудимо, дрібно поріжемо
• Помідори ріжемо навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, яку ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо з дрібно порізаною цибулею.
• з'єднуємо обсмажену м'якоть помідорів з цибулею вареними грибами. Цю суміш викладаємо в половинки помідорів, посипаємо панірувальними сухарями і запечемо в духовці близько 20хв.
Посиплемо дрібно нарубаної зеленню безпосередньо перед подачею на стіл.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: