Помідори, фаршировані грибами

Помідори, фаршировані грибами
0
0
16 вер
Помідори, фаршировані грибами


Інгредієнти:

• Помідори (великі) - 4шт
• Печериці або гливи - 400г
• Цибуля - 1шт
• Панірувальні сухарі, зелень, олія оливкова, сіль - за смаком

Готуємо:

• Відваримо гриби в підсоленій воді близько 15-20хвилин, відкинемо їх на друшляк, остудимо, дрібно поріжемо
• Помідори ріжемо навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, яку ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо з дрібно порізаною цибулею.
• з'єднуємо обсмажену м'якоть помідорів з цибулею вареними грибами. Цю суміш викладаємо в половинки помідорів, посипаємо панірувальними сухарями і запечемо в духовці близько 20хв.
Посиплемо дрібно нарубаної зеленню безпосередньо перед подачею на стіл.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: