Рецепти з фото і відео

Лечо по-угорськи

Лечо по-угорськи
0
0
16 вер
Лечо по-угорськи


Інгредієнти:

• Солодкий болгарський зелений перець - 60шт
• Сіль - 2ст.л
• Цукор - 200г
• Оцет 9% - 1ст
• Томатний сік - 1 л

Приготування:

• Зелений перець миється, чиститься, нарізається на 8 частин уздовж стручка.
• Для маринаду в томатний сік вливаємо оцет, додаємо цукор і сіль.
• Варимо на повільному вогні в маринаді перець до м'якості, перець повинен поміняти колір з зеленого на жовтий. Час варіння - близько 10-15хвилин
• Потім розкладаємо гаряче лечо в підготовлені банки (добре промиті та простерилізовані), закатуємо, ставимо верх дном і закутуємо ковдрою. Знімемо ковдра, коли банки охолонуть.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: