Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані
+1
0
16 вер
Кабачки фаршировані


Інгредієнти:

• Кабачки
• Свіжі булочки - 2-3 шт.
• Яйця сирі (бажано домашні) - 2 шт.
• Масло вершкове - 3 ст.л.
• Гриби - 200 г тушкованої
• Естрагон дрібно нарізаний
• Сухарі мелені
• Спеції за смаком(сіль, перець)

Готуємо:

• Беремо кабачки, чистимо їх і нарізаємо на кілька частин (на ваш розсуд),виймаємо середні частини з отриманих часточок.
• Тушкуємо гриби
• Розмочуємо булочки у збитих яйцях, пропускаємо крізь сито (бажано рідкісне), наливаємо вершкового масла, нарізаємо тушковані гриби, перчимо і солимо за смаком, нарізаємо дрібно естрагон, і перемішуємо все це з фаршем.
• Підсмажуємо мелені сухарі і додаємо у фарш, якщо він вийшов рідкуватим.
• Заповнюємо скибочки кабачків фаршем, і ставимо на деко.
• Невеликі шматочки вершкового масла викладаємо на кожну часточку кабачка.
• Натираємо сир на дрібній тертці і також посипаємо їм кабачки.
• Заливаємо все це сметаною і запікаємо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: