Загрузка...

Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані
+1
0
16 вер
Кабачки фаршировані


Інгредієнти:

• Кабачки
• Свіжі булочки - 2-3 шт.
• Яйця сирі (бажано домашні) - 2 шт.
• Масло вершкове - 3 ст.л.
• Гриби - 200 г тушкованої
• Естрагон дрібно нарізаний
• Сухарі мелені
• Спеції за смаком(сіль, перець)

Готуємо:

• Беремо кабачки, чистимо їх і нарізаємо на кілька частин (на ваш розсуд),виймаємо середні частини з отриманих часточок.
• Тушкуємо гриби
• Розмочуємо булочки у збитих яйцях, пропускаємо крізь сито (бажано рідкісне), наливаємо вершкового масла, нарізаємо тушковані гриби, перчимо і солимо за смаком, нарізаємо дрібно естрагон, і перемішуємо все це з фаршем.
• Підсмажуємо мелені сухарі і додаємо у фарш, якщо він вийшов рідкуватим.
• Заповнюємо скибочки кабачків фаршем, і ставимо на деко.
• Невеликі шматочки вершкового масла викладаємо на кожну часточку кабачка.
• Натираємо сир на дрібній тертці і також посипаємо їм кабачки.
• Заливаємо все це сметаною і запікаємо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: