Рецепт моркви по корейськи

Рецепт моркви по корейськи
0
0
16 вер
Рецепт моркви по корейськи


Інгредієнти для приготування :

• 80 грам соняшникової олії
• Один цибуля
• Шість зубчиків часнику
• 1 кілограм моркви
• Одна чайна ложка червоного гострого перцю
• Дві столові ложки цукру
• Одна чайна ложка чорного перцю
• Дві столові ложки оцту
• Дві столові ложки соєвого соусу
• Одна чайна ложка меленого коріандру

І так приступаємо:

• Чистимо моркву, ріпчасту цибулю і часник. Моркву миємо й натираємо в глибоку чашку на тертці для корейської моркви. Потім її трохи солі і товчемо злегка для м'якості.

• Після цього додаємо туди оцет з усіма спеціями. Знову все ретельно перемішуємо і товчемо. Тепер дрібно рубаємо часник з цибулею і обсмажуємо їх до коричневого кольору на розігрітій з олією сковороді, а потім проціджують через сито.

• Отримане масло виливаємо в моркву. Ставимо його в холодильник на дванадцять годин і корейська морква готова до вживання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: