Загрузка...

Рецепт моркви по корейськи

Рецепт моркви по корейськи
0
0
16 вер
Рецепт моркви по корейськи


Інгредієнти для приготування :

• 80 грам соняшникової олії
• Один цибуля
• Шість зубчиків часнику
• 1 кілограм моркви
• Одна чайна ложка червоного гострого перцю
• Дві столові ложки цукру
• Одна чайна ложка чорного перцю
• Дві столові ложки оцту
• Дві столові ложки соєвого соусу
• Одна чайна ложка меленого коріандру

І так приступаємо:

• Чистимо моркву, ріпчасту цибулю і часник. Моркву миємо й натираємо в глибоку чашку на тертці для корейської моркви. Потім її трохи солі і товчемо злегка для м'якості.

• Після цього додаємо туди оцет з усіма спеціями. Знову все ретельно перемішуємо і товчемо. Тепер дрібно рубаємо часник з цибулею і обсмажуємо їх до коричневого кольору на розігрітій з олією сковороді, а потім проціджують через сито.

• Отримане масло виливаємо в моркву. Ставимо його в холодильник на дванадцять годин і корейська морква готова до вживання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: