Загрузка...

Конфітюр з цибулі

Конфітюр з цибулі
0
0
13 вер
Конфітюр з цибулі


Інгредієнти для приготування :
• Один ріпчаста цибуля
• 50 грам оливкової олії
• ½ чайної ложки солі
• Чорний мелений перець
• 100 мілілітрів води або сухого вина
• 75 грам цукру

І так приступаємо:
• Чистимо цибулю, а потім нарізаємо його півкільцями. Тепер розігріваємо оливкове масло в каструльці з товстим дном, поміщаємо туди цибулю і обсмажуємо до золотистого відтінку на середньому вогні, зрідка помішуючи.

• Після цього додаємо до цибулі сіль, перець, цукор і вливаємо вино або воду. Накриваємо його кришкою і тушкуємо 50 хвилин на повільному вогні, помішуючи час від часу. Після закінчення часу конфітюр з лука буде готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: