Конфітюр з цибулі

Конфітюр з цибулі
0
0
13 вер
Конфітюр з цибулі


Інгредієнти для приготування :
• Один ріпчаста цибуля
• 50 грам оливкової олії
• ½ чайної ложки солі
• Чорний мелений перець
• 100 мілілітрів води або сухого вина
• 75 грам цукру

І так приступаємо:
• Чистимо цибулю, а потім нарізаємо його півкільцями. Тепер розігріваємо оливкове масло в каструльці з товстим дном, поміщаємо туди цибулю і обсмажуємо до золотистого відтінку на середньому вогні, зрідка помішуючи.

• Після цього додаємо до цибулі сіль, перець, цукор і вливаємо вино або воду. Накриваємо його кришкою і тушкуємо 50 хвилин на повільному вогні, помішуючи час від часу. Після закінчення часу конфітюр з лука буде готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: