Загрузка...
Помідори черрі
0
0
01 жов
Смачні рецепти помідори черрі можна робити окремим блюдом, більше їх використовують для прикраси салатів. Дивіться рецепти з фото.
Закуски на день народження
0
0
22 вер
Закуски на день народження, кожна іменинниця підбирає з особливим інтересом, смачних закусок так багато і хочеться догодити всім гостям. Пропоную смачні помідори з сиром, дивіться рецепти з фото.
Фаршировані помідори
0
+1
19 вер
Смачні рецепти, фаршировані помідори готуйте на будь-яке свято, на столі вони чарівні. Дивіться рецепти з фотографіями.
Рулетики з кабачків
0
0
04 вер
В основному ми загортаємо начинку в м'ясні або курячі філе, а сьогодні будемо використовувати для рулету кабачок. Цей рецепт я побачила на одному з кулінарних блогів, і мені так сподобалося поєднання
Рулетики з баклажанів з сиром і горіхами
0
0
04 вер
Рулетики з баклажанів відмінно поєднуються і гармонують з різноманітними начинками. З цієї причини експериментувати з цим овочем можна нескінченно.
Рататуй рецепт
0
0
23 гру
По своїй суті рататуй - це тушковані овочі, і рататуй рецепт мало чим (або практично ні чим) не відрізняється від рецепту овочевого рагу. Просто так це блюдо називають у Франції, сьогодні у нас буде
Як приготувати цвітну капусту
0
+1
17 гру
Якщо не знаєте, як приготувати цвітну капусту, щоб вона зберігала максимальну кількість корисних властивостей, зробіть запіканку. Дивовижність цієї страви в тому, що продукти проходять мінімальну
Атлантида з сиром і овочами на пару
0
0
29 лис
У цей день мій брат повертався з армії, він відслужив там півтора року. Якось так вийшло, що я дуже давно не готувала страви з риби. Вирішила надолужити згаяне.
Помідори з часником рецепт з фото
0
+2
25 лис
Це дуже відома закуска - помідори з сирно-часниковим кремом. Така закуска дивним дивом не набридає! Рецепт приготування помідорів з часником дуже простий. Заходьте - подивіться!
Закуска з болгарського перцю рецепт з фото
1
0
25 лис
Рецепт страви закуска з болгарського перцю (мулі) перейшов мені у спадок від мами, а їй від бабусі. Як приготувати страву "закуска з болгарського перцю"? Рецепт з фото тут.
Як правильно запекти буряк в духовці.
0
+4
20 лис
Здається, що тут особливого "запекти буряк" і чому саме запекти, а не просто зварити. Все дуже просто, не всі люблять цей овоч, а адже з правильно підготовленою буряка можна приготувати дуже смачні
Фріттата з брокколі
0
0
20 лис
Фріттата, по суті, є омлетом з різними начинками. Це популярне італійське блюдо дуже легко можна приготувати із залишків відвареного м'яса, ковбаси, з додавання овочів, двох-трьох сортів сиру,
Запіканка з білокачанної капусти
0
0
13 лис
Дуже смачна і недорога запіканка із звичайних і доступних овочів, яка сподобається всій родині. Навіть маленькі дітки із задоволенням з'їдять ніжну і трохи солодкувату запіканку, яка схожа на гарний
Запіканка з брокколі з вершками
0
0
13 лис
Обожнюю запіканки за те, що готувати їх, в основному, легко і просто, а ще можна експериментувати з продуктами, щоразу отримуючи нове блюдо.
Шакшука рецепт з фото
0
0
12 лис
Просте, нехитре навіть блюдо марокканської кухні. Але якщо яєчня й омлет кілька набридли - спробуйте шакшуку. Та й коли її готувати в Росії, якщо не влітку?
Моцарелла смажена в сухарях
0
+1
11 лис
Моцарелла - це молодий сир не тривалого зберігання, він має ніжний, злегка пріснуватий смак, на дотик злегка пружний, зберігається в сироватці (своєму власному "розсолі").
Ікра з баклажанів і яєць
0
0
08 лис
З мінімальної кількості інгредієнтів можна приготувати не зовсім звичайну і смачну баклажанну ікру. Всім відомо, що баклажани трохи гірчать. У запечених в духовці баклажанів гірчинка пропадає і в
Манджа з баклажанів з печеним перцем
0
0
06 лис
Манджа, це не конкретний рецепт страви з певними інгредієнтами, так називають в Болгарії густий овочевий суп або соус, до складу якого входять баклажани, перець і помідори. Це пісне овочева страва
Жюльєн з баклажанів і лісових грибів.
0
+1
06 лис
Жюльєн з грибів - дуже популярне ресторанну страву, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Як правило, його готують в порційних кокотницах, і в них же подають на стіл. Виглядає така сервіровка
Баклажани з сиром
0
0
06 лис
Рецептів з баклажанів дуже багато і, напевно, половина з них з сиром. Сири тверді і м'які, бринза, добре поєднуються з баклажанами. Страву можна приготувати пікантним або більш ніжним, як за цим
Оладки з кабачків
0
+1
06 лис
Кабачки на початку літа на нашому ринку з'являються одними з перших. А, поруч лежать пучки зеленої цибулі та кропу, які так і просяться, щоб їх додали в кабачкові оладки
Долма з овочами та горіхами
0
0
06 лис
Долма конкурент голубцям з капусти, причому переваги залишаються за нею. Листя майже не готуються, загорнуті долмушкі НЕ обсмажуються, а тільки тушатся. Виходять мініатюрними, смак від виноградного
Сирні кульки
0
+1
09 жов
Ви шукайте рецепт оригінальної закуски до чергового застілля? Приготуйте сирні кульки з печерицями і кедровими горішками. Таке блюдо сподобається всім, особливо любителям сиру.
Морква по корейськи
0
+1
09 жов
Смачна і швидка закуска морква по корейськи дуже легка у приготуванні.
Рецепти холодні закуски
0
0
09 жов
Холодні закуски зазвичай подають перед основною стравою. Зараз цілком можна знайти цікаві рецепти, холодні закуски з багатьох виходять красивими і смачними. Страва з баклажанів, рецепт якого ми з
Закуски на шпажках
0
-1
09 жов
У вас намічається святкове застілля, і ви продумуєте меню? Обов'язково приготуйте закуски на шпажках - вони легко готуються і можуть прикрасити будь-який святковий стіл
Закуски до святкового столу
0
0
09 жов
Зараз все популярнішими стають фуршети, і тому закуски до святкового столу стають більш різноманітними, так і готуються вони все частіше.
Фарширована картопля
0
+1
09 жов
Хочете здивувати домочадців? Приготуйте фарширований картопля і ваші близькі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей. Пропонуємо вашій увазі два рецепту
Цікаві рецепти
0
+7
09 жов
Часто господині готують для своїх домочадців одні і ті ж страви, не дуже піклуючись про те, що страви приїдаються. Пропонуємо пошукати цікаві рецепти страв, які ще не готували. Часто для приготування
Закуски рецепти
0
+1
09 жов
Закуски - неодмінний атрибут будь-якого застілля, іноді готують їх так багато, вони настільки сытны і різноманітні, що до подачі основного блюда багато гості вже ситі. Часто закуски, рецепти яких
Меню повара


Закуски овочеві

Починаючи з 18 століття, в Європі з'явилася традиція замінювати гаряче блюдо прелюдією із закусок. Завдяки цій традиції світ побачив закуски для фуршету, шведські столи, маленькі бутерброди-канапе, тарталетки, жульєн, різні м'ясні і рибні нарізки. Закуски завжди були обов'язковою частиною європейського столу, більшість холодних закусок, які збереглися до наших днів, беруть свій початок в Росії.

Овочеві закуски стануть прикрасою будь-якого застілля. Без них не обходиться жодне торжество. Різноманіття закусок може задовольнити найвимогливіший смак.

Для приготування закусок не обов'язково використовувати дорогі продукти, з підручних овочів можна спорудити справжні шедеври. Ситні страви «на швидку руку» набувають все більшої популярності в нашій звичайному житті. Невеликі овочеві закуски можна із задоволенням брати із собою на роботу, можна пригощати ними гостей на корпоративних святах і вечорах. Придумуючи нові овочеві закуски можна показати і розкрити ваші кулінарні таланти. Закусками ми зазвичай називаємо страви, які подаємо перед основним гарячою стравою. Овочеві закуски з фото бувають холодними і гарячими, овочевими, м'ясними або делікатесними, фруктовими, простими і самі вишуканими.

Для приготування закусок не потрібно багато часу, достатньо скористатися своєю фантазією, і смачний перекус готовий, а якщо приготувати їх з овочів, то ще й буде користь для організму. На корпоративні вечори, на великі свята люди готують різноманітні маленькі бутерброди, і подають їх зі спиртними напоями в якості аперитиву. Крім салатів, закусками можуть служити легкі страви, наприклад, картопляні деруни. Смачне білоруське блюдо, яке має багато різних способів приготування. Ці картопляні оладки можна приготувати з грибами, салом, рибою, сиром, кефіром і м'ясом. Подають їх зазвичай зі сметаною або вершковим маслом.
Перейти до меню повара: