Загрузка...

Рецепт шаурми в лаваші

Рецепт шаурми в лаваші


Шаурма, це близькосхідне блюдо, швидше за все родом з Туреччини. Готують його з лаваша, який начиняють рубаним м'ясом, попередньо підсмаженою. Найбільш придатне м'ясо для шаурми, це баранина або курятина, рідше використовується яловичина, свинина або індичатина. Рецепт шаурми в лаваші представлений нижче, займе приблизно тридцять хвилин на приготування.
Рецепт шаурми в лаваші
+5
0
24 січ
Інгредієнти:
  • Лаваш вірменський - дві штуки.
  • Філе курки - триста грам.
  • Редиска - сто грам.
  • Сметана - три столових ложки.
  • Огірок свіжий - один.
  • Кетчуп - дві столові ложки.
  • Оцет - дві столові ложки.
  • Сіль - пів чайної ложки.
  • Гірчиця - одна чайна ложка.
  • Зелена цибуля, капуста свіжа, вершкове масло, рослинна олія.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Філе курки порізати невеликими кубиками, посолити і залити оцтом, на годину відставити, щоб воно замаринувалося.

  • Крок 2

    Потім м'ясо на сковороду з рослинним маслом і смажити до тих пір, поки м'ясо почне липнути до сковороді.

  • Крок 3

    Поки м'ясо смажиться, можна готувати овочі.

  • Крок 4

    У миску накришити зелену цибулю і капусту, редиску нарізати кільцями, а огірок півкільцями, всі овочі змішати, але солити не треба.

  • Крок 5

    Для приготування соусу для шаурми треба сметану змішати з кетчупом і гірчицею.

  • Крок 6

    На лаваш спочатку викладаються овочі, на них смажена курка, а зверху все це поливається соусом.

  • Крок 7

    Згортаючи шаурму в рулон, краї лаваша треба звернути всередину.

  • Крок 8

    На розігріту сковороду покласти вершкове масло і шаурму, накрити кришкою і обсмажувати її з двох сторін по дві-три хвилини.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: