Рецепт шаурми в лаваші

Рецепт шаурми в лаваші
0
0
19 лют
Рецепт шаурми в лаваші


Дуже смачний рецепт шаурми в лаваші


Хто з нас не любить шаурму? По-моєму, подобається всім, і дорослим, і дітям. Але, так не хочеться купувати її в різних закладах, хто його знає, як відбувався процес приготування. Найкраще приготувати в домашніх умовах. Краще всього, коли у вас є смажене м'ясо на багатті, але, якщо це не так, все одно є вихід. Отже, рецепт шаурми в лаваші.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-м'ясо (свинина);
• 1 упаковка - лаваш;
•? качана - салат Айсберг;
• 1 шт. - Помідор;
• 1шт. - Свіжий огірок;
• 1 шт. - Цибулина;
• 1 шт. - Маринований огірок;
• Гострий томатний соус і майонез.

Процес приготування:
• Промиваємо м'ясо під проточною водою і нарізаємо маленькими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі з різними Приправка. Смажимо до готовності.
• Тонко шаткуємо капусту.
• Огірок промиваємо і ріжемо невеликими кубиками. Також чинимо з маринованим огірочком.
• Помідор нарізаємо невеликими кубиками.
• Цибулину очищаємо і дрібно бланшируємо.
• Змішуємо всі овочі і додаємо м'ясо. Додаємо трохи майонезу і вимішуємо.
• Розкласти лаваш на плоскій поверхні, змастити краї майонезом, в середину налити трохи гострого томатного соусу. На нього викладаємо начинку і звертаємо наш лаваш.
• Суху сковорідку прогріти на вогні, викласти рулетики і трохи потримати на сковорідці. Буквально пару хвилин. Є інший варіант, нагрійте духовку до максимальної температуру і помістіть на протвень готові рулетики. Закрийте духовку і залиште хвилин на 5.
• Істотним переваг даного блюда, є те, що його можна їсти як у гарячому, так і в холодному вигляді. Воно саме по собі виходить соковите і насичене, ніяких соусів до столу подавати не потрібно.

Рецепт шаурми в лаваші це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: