Загрузка...

Рецепт шаурми в лаваші

Рецепт шаурми в лаваші
0
0
19 лют
Рецепт шаурми в лаваші


Дуже смачний рецепт шаурми в лаваші


Хто з нас не любить шаурму? По-моєму, подобається всім, і дорослим, і дітям. Але, так не хочеться купувати її в різних закладах, хто його знає, як відбувався процес приготування. Найкраще приготувати в домашніх умовах. Краще всього, коли у вас є смажене м'ясо на багатті, але, якщо це не так, все одно є вихід. Отже, рецепт шаурми в лаваші.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-м'ясо (свинина);
• 1 упаковка - лаваш;
•? качана - салат Айсберг;
• 1 шт. - Помідор;
• 1шт. - Свіжий огірок;
• 1 шт. - Цибулина;
• 1 шт. - Маринований огірок;
• Гострий томатний соус і майонез.

Процес приготування:
• Промиваємо м'ясо під проточною водою і нарізаємо маленькими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі з різними Приправка. Смажимо до готовності.
• Тонко шаткуємо капусту.
• Огірок промиваємо і ріжемо невеликими кубиками. Також чинимо з маринованим огірочком.
• Помідор нарізаємо невеликими кубиками.
• Цибулину очищаємо і дрібно бланшируємо.
• Змішуємо всі овочі і додаємо м'ясо. Додаємо трохи майонезу і вимішуємо.
• Розкласти лаваш на плоскій поверхні, змастити краї майонезом, в середину налити трохи гострого томатного соусу. На нього викладаємо начинку і звертаємо наш лаваш.
• Суху сковорідку прогріти на вогні, викласти рулетики і трохи потримати на сковорідці. Буквально пару хвилин. Є інший варіант, нагрійте духовку до максимальної температуру і помістіть на протвень готові рулетики. Закрийте духовку і залиште хвилин на 5.
• Істотним переваг даного блюда, є те, що його можна їсти як у гарячому, так і в холодному вигляді. Воно саме по собі виходить соковите і насичене, ніяких соусів до столу подавати не потрібно.

Рецепт шаурми в лаваші це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: