Загрузка...

Шаурма рецепт

Шаурма рецепт
0
0
19 лют
Шаурма рецепт


Шаурма рецепт дуже смачний готуємо


Кебаб, Денер, Карс-хоровац, шаварма, шаурма, все це - різновиди популярного східного блюда, батьківщина якого - Туреччина. Але це все шаурма, рецепт якої ми пропонуємо, і вона може бути приготована з будь-якого м'яса: кури, баранини, свинини або яловичини. У ресторанах м'ясо підсмажують на вертикальному рожні і у міру приготування зрізають його довгим ножем. Залежно від традиції, м'ясо з овочами кладуть у плоску корж піту або загортають у лаваш. Ми з вами зробимо шаурму з куркою.

Інгредієнти:
• Курячий стегенце - 1шт
• Лаваш вірменський - 1шт
• Капуста
• Помідор - 1шт
• Огірок - 1шт
• Морква - 1шт
• Зелень кропу і петрушки
• Майонез - 3-4ст.л.
• Сир - 70-100г
• Олія рослинна рафінована для смаження.

Готуємо:
• У домашніх умовах дрібно нарізане м'ясо можна обсмажити на сковорідці, додавши за смаком сіль, перець і спеції. Поки м'ясо смажиться, нарізаємо тонкими скибочками помідор або / та огірок. Шаткуємо капусту дуже тонкими скибочками і на великій тертці натираємо одну морквину.
• Коли м'ясо готове, беремо аркуш лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу. Наступним шаром викладаємо капусту з морквою, потім засмажені і дрібно порізані шматочки м'яса, і на нього викладаємо шматочки огірка / помідора і капусти.
• Посипаємо зеленню, і потертим сиром, потім згортаємо шаурму щільною акуратною трубочкою або прямокутним конвертиком і кілька хвилин обсмажуємо на змащеній маслом сковороді.
• Тепер її можна подавати на стіл або дати охолонути і прибрати в холодильник.

Вкуснейшая шаурма рецепт простий і дуже смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: