Шаурма рецепт

Шаурма рецепт
0
0
19 лют
Шаурма рецепт


Шаурма рецепт дуже смачний готуємо


Кебаб, Денер, Карс-хоровац, шаварма, шаурма, все це - різновиди популярного східного блюда, батьківщина якого - Туреччина. Але це все шаурма, рецепт якої ми пропонуємо, і вона може бути приготована з будь-якого м'яса: кури, баранини, свинини або яловичини. У ресторанах м'ясо підсмажують на вертикальному рожні і у міру приготування зрізають його довгим ножем. Залежно від традиції, м'ясо з овочами кладуть у плоску корж піту або загортають у лаваш. Ми з вами зробимо шаурму з куркою.

Інгредієнти:
• Курячий стегенце - 1шт
• Лаваш вірменський - 1шт
• Капуста
• Помідор - 1шт
• Огірок - 1шт
• Морква - 1шт
• Зелень кропу і петрушки
• Майонез - 3-4ст.л.
• Сир - 70-100г
• Олія рослинна рафінована для смаження.

Готуємо:
• У домашніх умовах дрібно нарізане м'ясо можна обсмажити на сковорідці, додавши за смаком сіль, перець і спеції. Поки м'ясо смажиться, нарізаємо тонкими скибочками помідор або / та огірок. Шаткуємо капусту дуже тонкими скибочками і на великій тертці натираємо одну морквину.
• Коли м'ясо готове, беремо аркуш лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу. Наступним шаром викладаємо капусту з морквою, потім засмажені і дрібно порізані шматочки м'яса, і на нього викладаємо шматочки огірка / помідора і капусти.
• Посипаємо зеленню, і потертим сиром, потім згортаємо шаурму щільною акуратною трубочкою або прямокутним конвертиком і кілька хвилин обсмажуємо на змащеній маслом сковороді.
• Тепер її можна подавати на стіл або дати охолонути і прибрати в холодильник.

Вкуснейшая шаурма рецепт простий і дуже смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: