Загрузка...

Соус для шаурми

Соус для шаурми
-2
0
19 лют
Соус для шаурми


Готуємо смачний соус для шаурми простий рецепт


Секрет шаурми полягає не тільки в обсмаженому спеціальним способом м'ясі, але і в соусі. Отже, соус для шаурми, який можна використовувати, щоб блюдо вийшло по-справжньому соковитим і особливим? Пропонуємо 2 варіанти.

Білий соус із огірками
Інгредієнти:

• Огірки (свіжі або солоні) - 1шт
• Часник (зубчик) - 2шт
• Сметана - 200г
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Огірок і часник натираються на тертці (дрібно).
• Додається сіль, перець і все змішується зі сметаною до однорідної консистенції (трохи збити).
• Цей соус використовується не тільки для приготування шаурми, але і в якості заправки для різних салатів, а також як самостійний соус до м'ясних і рибних блюд. Смачного!

Шаурма овочева з часниковим соусом
Інгредієнти:

• Болгарський перець - 2шт
• Цукіні (квітки) - 1/2 шт
• Помідори черрі - 3шт
• Майонез (легкий, нежирний) - 40г
• Вершковий сир - 40г
• Зелень - 15г
• Вірменський лаваш - 1шт
• Часник (зубчик) - 1шт
• Оливкова олія
• Базилік

Приготування:
• Овочі миються і нарізаються соломкою і змішуються.
• Овочева суміш обсмажується на оливковій олії.
• Половина порції сиру змішується із зеленню і викладається на лаваш (по всій поверхні).
• Обсмажені овочі укладаються на змащений лаваш, зверху пара листів базиліка.
• Всі посипається сіллю і перцем.
• Лаваш загортається у формі рулету, трубочки або прямокутника (на ваш смак).
• Майонез, що залишився вершковий сир, тертий часник (можна подрібнений) і зелень змішуються, і вийшов соус подається окремо в соуснику до готової шаурме.
• Шаурму можна обсмажити за бажанням.
Смачного!

Без витрат готуємо соус для шаурми це смачно і дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: