Соус для шаурми

Соус для шаурми
-2
0
19 лют
Соус для шаурми


Готуємо смачний соус для шаурми простий рецепт


Секрет шаурми полягає не тільки в обсмаженому спеціальним способом м'ясі, але і в соусі. Отже, соус для шаурми, який можна використовувати, щоб блюдо вийшло по-справжньому соковитим і особливим? Пропонуємо 2 варіанти.

Білий соус із огірками
Інгредієнти:

• Огірки (свіжі або солоні) - 1шт
• Часник (зубчик) - 2шт
• Сметана - 200г
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Огірок і часник натираються на тертці (дрібно).
• Додається сіль, перець і все змішується зі сметаною до однорідної консистенції (трохи збити).
• Цей соус використовується не тільки для приготування шаурми, але і в якості заправки для різних салатів, а також як самостійний соус до м'ясних і рибних блюд. Смачного!

Шаурма овочева з часниковим соусом
Інгредієнти:

• Болгарський перець - 2шт
• Цукіні (квітки) - 1/2 шт
• Помідори черрі - 3шт
• Майонез (легкий, нежирний) - 40г
• Вершковий сир - 40г
• Зелень - 15г
• Вірменський лаваш - 1шт
• Часник (зубчик) - 1шт
• Оливкова олія
• Базилік

Приготування:
• Овочі миються і нарізаються соломкою і змішуються.
• Овочева суміш обсмажується на оливковій олії.
• Половина порції сиру змішується із зеленню і викладається на лаваш (по всій поверхні).
• Обсмажені овочі укладаються на змащений лаваш, зверху пара листів базиліка.
• Всі посипається сіллю і перцем.
• Лаваш загортається у формі рулету, трубочки або прямокутника (на ваш смак).
• Майонез, що залишився вершковий сир, тертий часник (можна подрібнений) і зелень змішуються, і вийшов соус подається окремо в соуснику до готової шаурме.
• Шаурму можна обсмажити за бажанням.
Смачного!

Без витрат готуємо соус для шаурми це смачно і дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: