Шаурма по домашньому рецепт

Шаурма по домашньому рецепт
+1
0
19 лют
Шаурма по домашньому рецепт


Шаурма по домашньому рецепт простого приготування


У багатьох шаурма викликає сміх і якісь дивні асоціації, але багато хто любить цю страву. Отже, шаурма по домашньому рецепт (на 3 порції):

Інгредієнти:
• Куряче м'ясо (відварене) - 450г
• Свіжа капуста - 150г
• Солоні огірки - 3шт
• Помідори - 3шт
• Тонкий лаваш - 3шт
• Майонез
• Сіль
• Зелень

Приготування:
• Курка (злегка обсмажена) і овочі дрібно нарізаються і змішуються з майонезом, сіллю, перцем.
• Лаваш розрізається на 4 частини (вийде 4 порції), на середину одного шматка укладається начинка.
• загортають кожен шматок у формі рулету.
• Обсмажується з усіх боків на сковороді (попередньо розігрітій) з рослинною олією.
• Смачного!

Шаурма «Апетитна»
Інгредієнти:
• Свинина або інше м'ясо (м'якоть) - 400г
• Огірки - 3шт
• Помідори - 1-2шт
• Капуста білокачанна (качан) - 1/4шт
• Морква по-корейськи - 200г
• Лаваш вірменський
• Кетчуп
• Зелена цибуля
• Майонез
• Кріп
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Овочі миють, обсушують і нарізають: огірки соломкою, помідори дрібними кубиками - все перемішується.
• Додається тонко нашаткована капуста, подрібнений лук, кріп.
• М'ясо промивається, дрібно нарізається і обсмажується хвилин 20 з додаванням солі і перцю.
• Кожен лист лаваша змазується майонезом, на нього викладається овочева суміш, зверху обсмажене м'ясо.
• Всі поливається майонезом, кетчупом і злегка перемішується.
• Лаваш згортається рулетом так, щоб один край був загнутий всередину.
• Шаурму можна ще раз обсмажити, але це за бажанням.
• Зверху на відкриту сторону поливається майонез.
Смачного!

Готуємо самі шаурма по домашньому рецепт простий і дуже смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: