Загрузка...
Рецепт шаурми в лаваші
0
+5
24 січ
Шаурма, це близькосхідне блюдо, швидше за все родом з Туреччини. Готують його з лаваша, який начиняють рубаним м'ясом, попередньо підсмаженою.
Шаурма по домашньому
0
+1
19 лют
Шаурма - блюдо, завоювало наші серця з неймовірно ніжним і особливим смаком свіжих овочів і лаваша. Ось і шаурма по домашньому дуже просто готується в домашніх умовах.
Рецепт шаурми в лаваші
0
0
19 лют
Хто з нас не любить шаурму? По-моєму, подобається всім, і дорослим, і дітям. Але, так не хочеться купувати її в різних закладах, хто його знає, як відбувався процес приготування. Найкраще приготувати
Шаурма
0
0
19 лют
На зміну популярному фаст-фуду все частіше приходить швидка, але корисна їжа на основі свіжих овочів і м'яса. Приготовлена ​​з дієтичного м'яса курки шаурма в поєднанні з духмяними
Шаурма
0
0
19 лют
Це чудове східне блюдо добре тим, що варіантів його приготування дуже багато, і шаурма може бути приготована як із самим різним м'ясом, так і з самими різними добавками до м'яса - по суті, майже все,
Шаурма в домашніх умовах
0
0
19 лют
Є такий анекдот, що нібито те, з чого може бути зроблена шаурма, куплена на ринку, ще вчора нявчала. І мало хто знає, що шаурма в домашніх умовах досить легко готується. Потрібно тільки правильно
Шаурма рецепт
0
0
19 лют
Кебаб, Денер, Карс-хоровац, шаварма, шаурма, все це - різновиди популярного східного блюда, батьківщина якого - Туреччина. Але це все шаурма, рецепт якої ми пропонуємо, і вона може бути приготована з
Рецепт шаурми в домашніх умовах
0
0
19 лют
Як же не спокуситься, проходячи повз апетитних рулетів шаурми? Це практично неможливо. Пропонуємо рецепт шаурми в домашніх умовах - це все ж краще, ніж купувати її в готовому вигляді на вулиці або
Соус для шаурми
0
-2
19 лют
Секрет шаурми полягає не тільки в обсмаженому спеціальним способом м'ясі, але і в соусі. Отже, соус для шаурми, який можна використовувати, щоб блюдо вийшло по-справжньому соковитим і особливим?
Шаурма по домашньому рецепт
0
+1
19 лют
У багатьох шаурма викликає сміх і якісь дивні асоціації, але багато хто любить цю страву. Отже, шаурма по домашньому рецепт (на 3 порції):
Меню повара


Шаурма

Це популярне блюдо відомо нам з 90-х років. На вигляд блюдо схоже на мексиканське буррітос або піту, наповнене рубленим м'ясом, салатом з овочів. У шаурму спочатку загортали тільки січену баранину, а потім стали додавати курку, свинину і телятину. Шаурма рецепт виходить соковитою завдяки апельсину, що закріплюють над м'ясом. Сік апельсина стікає на м'ясо і рівномірно його просочує. При приготуванні шаурми в домашніх умовах м'ясо можна полити розтопленим смальцем. Обов'язково необхідно замаринувати м'ясо перед смаженням. Якщо ви придбали свинину, то замаринуйте її в білому вині, яблучному або винному оцті зі спеціями і чорним перцем, бажано горошком. Якщо ви готуєте з яловичини, то її маринувати потрібно в лимонному оцті і червоному вині, нашаткувати цибулю, а курку можна замаринувати просто в майонезі. Для шаурми в домашніх умовах необхідно купувати тільки свіже лаваш, інакше його неможливо буде згорнути, він буде ламатися, рватися і вся ваша начинка просто-напросто вивалиться з нього.

Для начинки зазвичай використовують капусту з цибулею, яку поливають кетчупом і майонезом, але ми вам радимо не використовувати майонез і кетчуп, а приготувати спеціальний соус для шаурми. Замість капусти можна додати корейської моркви, обов'язково покришите солоний огірок, свіжий помідор, твердий сир і смажену картоплю. Для приготування справжнього соусу для шаурми в домашніх умовах використовуються рослинне масло, яйця, часник і сіль. Змішуємо всі інгредієнти і соус готовий. Додати соусу пікантності можна за допомогою шматочка лимона, зелені і крапелькою оцту, залити великою склянкою теплої води і додати червоного гострого перцю чилі. Загортати шаурму також необхідно правильно, щоб начинка не витекла. Для цього беремо аркуш свіжого лаваша, вигладиваем на нього капусту і моркву, рубане м'ясо, зелень, скибочки помідора, солоного огірка, поливаємо рясно соусом, додаємо смажену картоплю і щільно згортаємо.
Перейти до меню повара: