Загрузка...

Самса узбецька

Самса узбецька
+1
0
19 лют
Самса узбецька


Самса узбецька дуже смачний рецепт


Це узбецьке блюдо нагадує нам наші пиріжки з м'ясом. Маленькі пиріжки - одне з виробів з тіста в узбецькій домашній кухні. Існує кілька її видів і варіантів технології та рецептури. Самса узбецька, випікається в духовці, і по-узбецьки називається тандир. Приготувати її не складно. Головне, щоб начинка була соковитою, ніжною. Для того і використовується багато цибулі, а тісто може бути і прісне і листкове.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування самси узбекской:
• 0,5 кг борошна
• 300 г баранини або яловичини
• 250 г цибулі
• 150 г рослинної олії
• 1 склянка води
• приправа для самси
• щіпка солі
• 50 г вершкового масла

Процес приготування:
• Для приготування тіста потрібно затемнятися воду з сіллю.
• Борошно просіваємо і поступово додаємо.
• Додаємо в борошно воду з сіллю, поступово перемішуючи.
• Ретельно розмішуємо тісто, потім робимо його у формі кулі, загортаємо в лляне рушник і залишаємо на 30 хвилин.
• Підготовлене м'ясо нарізаємо дуже маленькими шматочками.
• Очищаємо цибулю, подрібнюємо і обсмажуємо в маслі, додаємо м'ясо, добре перемішуємо і обсмажуємо цибулю разом з маслом.
• З тіста формуємо кульки приблизно 70 г кожен і розгортаємо дуже тонкі кружечки.
• Столову ложку м'ясної начинки викладаємо посередині кожного кружечка, щоб, приготувати самси трикутної форми, з трьох боків до середини загортаємо краї тіста і закручуємо по центру.
• Щоб самси були більш соковитими можна до фаршу покласти в кожен кухликів по шматочку маленькому вершкового масла.
• Деко змащувати рослинною олією, викладаємо самси.
• Деко ставимо і відправляємо в розігріту духовку. Випікати потрібно на протяг тридцяти хвилин.
• Після випікання самси відразу, змащуємо вершковим маслом.

Готуємо самі самса узбецька смачно і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: