Загрузка...

Рецепт самса

Рецепт самса
0
0
19 лют
Рецепт самса


Рецепт самса дуже простий і смачний


Східна кухня багата і різноманітна, і тепер уже українцям знайомі і плов, і самса та інші східні страви. Сьогодні на порядку денному рецепт самса і ми із задоволенням приготуємо ці смачні пиріжки так, як їх готують на їх історичній батьківщині, в Узбекистані.

Рецептура страви:
• Баранина (м'якоть) 500г
• Лук ріпчастий 4шт
• Приправи і сіль за смаком

Для тіста:
• Борошно 1кг
• Сіль 2ч.л.
• Вода 2стакана

Для обсмажування:
• Олія соняшникова рафінована

Готуємо:
• Тісто: розчинити сіль у воді і постійно помішуючи, поступово всипати борошно, потім зібрати тісто у вигляді кулі, загорнути його в харчову плівку або чистий рушник, і залишити приблизно на 20 хвилин.
• Начинку: М'ясо порізати дрібними шматочками, посолити і додати приправи, обсмажити з дрібно пошатковані цибулею з 2 ст.л. соняшникової олії.
• Тісто поділити на шматочки вагою приблизно 100г, сформувати з нього кульки і качалкою розкачати круглі тонкі сочні, розміром з блюдце, на середину кожного покласти підготовлену начинку. Защипати самсу, як біляші - до середини з трьох сторін.
• Далі самсу можна або запекти в духовці і після запікання змастити вершковим маслом, або посмажити на розжареному рослинному маслі.
• Самса готова, кличте домочадців і пригощайте їх смачними узбецькими пиріжками, всім приємного апетиту!

Готуємо смачно рецепт самса просто і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: