Рецепт самса

Рецепт самса
0
0
19 лют
Рецепт самса


Рецепт самса дуже простий і смачний


Східна кухня багата і різноманітна, і тепер уже українцям знайомі і плов, і самса та інші східні страви. Сьогодні на порядку денному рецепт самса і ми із задоволенням приготуємо ці смачні пиріжки так, як їх готують на їх історичній батьківщині, в Узбекистані.

Рецептура страви:
• Баранина (м'якоть) 500г
• Лук ріпчастий 4шт
• Приправи і сіль за смаком

Для тіста:
• Борошно 1кг
• Сіль 2ч.л.
• Вода 2стакана

Для обсмажування:
• Олія соняшникова рафінована

Готуємо:
• Тісто: розчинити сіль у воді і постійно помішуючи, поступово всипати борошно, потім зібрати тісто у вигляді кулі, загорнути його в харчову плівку або чистий рушник, і залишити приблизно на 20 хвилин.
• Начинку: М'ясо порізати дрібними шматочками, посолити і додати приправи, обсмажити з дрібно пошатковані цибулею з 2 ст.л. соняшникової олії.
• Тісто поділити на шматочки вагою приблизно 100г, сформувати з нього кульки і качалкою розкачати круглі тонкі сочні, розміром з блюдце, на середину кожного покласти підготовлену начинку. Защипати самсу, як біляші - до середини з трьох сторін.
• Далі самсу можна або запекти в духовці і після запікання змастити вершковим маслом, або посмажити на розжареному рослинному маслі.
• Самса готова, кличте домочадців і пригощайте їх смачними узбецькими пиріжками, всім приємного апетиту!

Готуємо смачно рецепт самса просто і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: