Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


Крабові палички дуже зручний готовий продукт, який не потребує будь якого готування, дуже зручний і часто використовуваний, так як його достатньо розморозити і в лічені хвилини можна приготувати смачну закуску. Фаршировані крабові паличкі цілком підійдуть для дружньої вечірки, або в якості закуски для не очікованих гостей. Вони допоможуть урізноманітнити небагатий раціон, а завдяки ароматам за смаком практично не поступаються рибі і крабам.

Інгредієнти, які знадобляться для кляра:
• 3 яйця
• 2 столові ложки майонезу
• 2 столові ложки борошна
Фаршировані крабові палички
+12
0
03 лют
Інгредієнти:
  • 0,5 кг великих крабових паличок.
  • 150 г твердого сиру.
  • 1 середня цибулина.
  • майонез.
  • 250 г шампіньйонів.
  • сіль, спеції за смаком.
  • рослинна олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крабові палички опускаємо в гарячу воду, але не в окріп на 5 хвилин для того, щоб вони потім добре розгорталися.

  • Крок 2

    Тим часом готуємо начинку.

  • Крок 3

    Печериці очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками.

  • Крок 4

    Очищену цибулю нарізаємо невеликими кубиками, потім обсмажуємо у вершковому маслі.

  • Крок 5

    Додаємо подрібнені гриби, і обсмажуємо разом до випаровування рідини і легкого зарумянюваня грибів і цибулі, охолоджуємо.

  • Крок 6

    До охолоджених грибів з цибулею додаємо тертий на середню тертку сир, солимо, перчимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо.

  • Крок 7

    Крабові палички акуратно розгортаємо, фаршируємо попередньо приготовленої начинкою і назад звертаємо в рулетик.

  • Крок 8

    Для приготування кляря з'єднуємо всі інгредієнти і ретельно перемішуємо.

  • Крок 9

    Підготовлені рулетики занурюємо в кляр і обсмажуємо в розігрітій рослинній олії по 2 -3 хвилини з кожного боку до рум'яності.

  • Крок 10

    Обсмажені рулетики викладаємо на блюдо і подаємо до столу, прикрасивши по своєму смаку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: