Загрузка...

Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


Крабові палички дуже зручний готовий продукт, який не потребує будь якого готування, дуже зручний і часто використовуваний, так як його достатньо розморозити і в лічені хвилини можна приготувати смачну закуску. Фаршировані крабові паличкі цілком підійдуть для дружньої вечірки, або в якості закуски для не очікованих гостей. Вони допоможуть урізноманітнити небагатий раціон, а завдяки ароматам за смаком практично не поступаються рибі і крабам.

Інгредієнти, які знадобляться для кляра:
• 3 яйця
• 2 столові ложки майонезу
• 2 столові ложки борошна
Фаршировані крабові палички
+12
0
03 лют
Інгредієнти:
  • 0,5 кг великих крабових паличок.
  • 150 г твердого сиру.
  • 1 середня цибулина.
  • майонез.
  • 250 г шампіньйонів.
  • сіль, спеції за смаком.
  • рослинна олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крабові палички опускаємо в гарячу воду, але не в окріп на 5 хвилин для того, щоб вони потім добре розгорталися.

  • Крок 2

    Тим часом готуємо начинку.

  • Крок 3

    Печериці очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками.

  • Крок 4

    Очищену цибулю нарізаємо невеликими кубиками, потім обсмажуємо у вершковому маслі.

  • Крок 5

    Додаємо подрібнені гриби, і обсмажуємо разом до випаровування рідини і легкого зарумянюваня грибів і цибулі, охолоджуємо.

  • Крок 6

    До охолоджених грибів з цибулею додаємо тертий на середню тертку сир, солимо, перчимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо.

  • Крок 7

    Крабові палички акуратно розгортаємо, фаршируємо попередньо приготовленої начинкою і назад звертаємо в рулетик.

  • Крок 8

    Для приготування кляря з'єднуємо всі інгредієнти і ретельно перемішуємо.

  • Крок 9

    Підготовлені рулетики занурюємо в кляр і обсмажуємо в розігрітій рослинній олії по 2 -3 хвилини з кожного боку до рум'яності.

  • Крок 10

    Обсмажені рулетики викладаємо на блюдо і подаємо до столу, прикрасивши по своєму смаку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: