Загрузка...

Закуски на святковий стіл

Закуски на святковий стіл можна приготувати з риби. Я пропоную унікальний, смачний рецепт з форелі, тостів і консервованого тунця, дивіться рецепти з фото.
Для тих, хто любить готувати святкові страви, пропонуємо хороший рецепт закуски на святковий стіл. Закуска з тунця і форелі не тільки смачна, але і дуже красива на столі. Дивіться рецепти з фотографіями закуски на святковий стіл.
Закуски на святковий стіл
0
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Форель підсолена - 300 грам
  • Тунець консерви - 1 штука
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Цибуля зелена - пучок
  • Кріп, петрушка пучок
  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Хліб білий - півбуханки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зварити яйця круто. Хліб порізати шматочками і чашкою, кулінарним формувальним кільцем, видавити невеликі кружечки. Розраховуйте на 6 - 7 колечок, це порції.

  • Крок 2

    Хлібні заготовки на сковороді підсушити в тостері.

  • Крок 3

    Рибу порізати маленькими кубиками. Яйця потерти на тертці, сир твердий теж потерти на тертку. Зелень помити і порізати дрібно.

  • Крок 4

    Підготуйте консервований тунець, половину м'якого сиру і майонез.

  • Крок 5

    У блендері подрібнити в кашку.

  • Крок 6

    Половину зелені і другу половину сиру теж подрібнити в блендері, додати сіль і майонез. У вас вийде дві закуски.

  • Крок 7

    Покласти колечко хліба, форму закріпити, викласти шар закуски з тунця, посипати зеленню, покласти шар порізаних яєць.

  • Крок 8

    Викласти шматочки форелі, наверх сир.

  • Крок 9

    Зняти акуратно формировочне кільце і приступимо до прикраси закуски. Бока за допомогою ножа змастити закускою зеленого кольору. Верх залити майонезом, прикрасити білковою ікрою, шматочками форелі.

  • Крок 10

    Залишити 20 хвилин настоятися, а потім подавати до столу.

  • Крок 11

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: