Загрузка...

Смажені тарталетки з рибними консервами

Смажені тарталетки з рибними консервами


Це блюдо раніше готувала моя мама, я пам'ятаю цей незвичайний смак. Тому мені воно було вже знайоме і дуже подобалося. Однак виконувалося особисто мною вперше. Нічого складного тут немає, все банально просто. Тарталетки з рибними консервами стануть чудовою закускою на святковому столі, так і в звичайний будній день. Сподобаються і дорослим, і дітям. Консерви, які є основою начинки, повинні бути в маслі. В томатному соусі не пробувала правда, можливо теж нічого. Я зазвичай беру сардину або скумбрію. Масло зливати не слід, воно буде служити інгредієнтом, що з'єднує між собою всі інші. Тарталетки можна замінити на вафельні листи, вийде приблизно те ж, лише деякі нюанси з'являться в технології приготування. Мені все ж більше підходить варіант саме з тарталетками і, по-моєму, чим вони менші, тим смачніше, та й виглядають симпатичніше на тарілці. Можна ще додати цибулю, але це не в моєму випадку, не з моїми привередами. Блюдо це досить калорійне, тому якщо вас лише двоє, занадто велику порцію готувати не варто, вистачить однієї банки консервів цілком.
Смажені тарталетки з рибними консервами
0
0
15 січ
Інгредієнти:
  • Рибні консерви в олії - 1 банка
  • Яйця варені - 2 шт.
  • Сир твердий - 100 г
  • Тарталетки
  • Молоко - 0,5 склянки
  • Соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Що цікаво, набір інгредієнтів дуже простий і доступний, а ось результат дивує і радує. Приступимо!

  • Крок 2

    викласти консерви в тарілку і розім'яти виделкою, попередньо видаливши великі кісточки, якщо такі є (масло зливати не потрібно!)

  • Крок 3

    нарізати сир або натерти його на тертці, я більше люблю різати, соковитіше як-то виходить

  • Крок 4

    нарізати яйця, занадто дрібно можна не різати

  • Крок 5

    додати варені яйця в тарілку з консервами

  • Крок 6

    додати сир

  • Крок 7

    все перемішати до з'єднання всіх інгредієнтів в одну масу

  • Крок 8

    все перемішати до з'єднання всіх інгредієнтів в одну масу

  • Крок 9

    наповнити тарталетки начинкою і зробити їх злегка плоскими

  • Крок 10

    розігріти олію і викласти начинені тарталетки

  • Крок 11

    обсмажити з обох боків до золотистої скоринки

  • Крок 12

    Подавати тарталетки з рибними консервами можна як гарячими, так і холодними, при цьому смак буде зовсім різним. Приготувавши відразу велику порцію, ви отримаєте одночасно дві страви. Так що спробуйте - не пошкодуєте. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: