Загрузка...

Тарталетки з ікрою. 2 варіанти

Тарталетки з ікрою. 2 варіанти


Я обожнюю червону ікру, адже крім того, що вона корисна, вона ще і неймовірно смачна! На жаль, часто купувати її у мене немає можливості. Але на одному з зимових свят, до яких я відношу день весілля батьків, Новий рік, Різдво Христове, вона обов'язково повинна бути присутня. Це закон!

Тарталетки з ікрою - чудова закуска для будь-якого святкового столу! Але чим їх начинити крім самого головного? Я пропоную два варіанти.
Тарталетки з ікрою. 2 варіанти
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • маленькі тарталетки
  • Для першого варіанту
  • 100 г червоної ікри
  • 40 г твердого сиру
  • 40 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • петрушка
  • кріп
  • суміш перців
  • Для другого варіанту
  • 100 г червоної ікри
  • 100 г вершкового масла
  • 80 г плавленого сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1. Перший варіант Відварити два яйця. Натерти на дрібній тертці яйця і сир. Сир краще взяти звичайний, без свого яскраво вираженого смаку.

  • Крок 2

    Додати вершкове масло, трохи пірізаного кропу і перемелену суміш перців.

  • Крок 3

    Ретельно перемішати.

  • Крок 4

    Викласти цю начинку в тарталетку.

  • Крок 5

    Зверху викласти ікру.

  • Крок 6

    Прикрасити петрушкою.

  • Крок 7

    2. Другий варіант. Другий варіант набагато простіше і швидше. Викласти плавлений сир (я волію не 100-грамові сирки у фользі, а у великому пластиковому контейнері), на нього розм'якшене вершкове масло.

  • Крок 8

    Зверху - ікру і знову ж прикрасити листочком петрушки.

  • Крок 9

    Обидва варіанти готові до подачі!

  • Крок 10

    Менш святковий по виду, але не менш смачний варіант - намазати масло на шматочок хліба, а зверху викласти ікру. Якщо ви хочете відчути її смак - цей варіант підійде як не можна краще, тому як вершкове масло ідеально підкреслює його. При виборі ікри не забувайте про те, що морожена ікра не така смачна, як «жива» і, звичайно, повинна коштувати значно дешевше. По виду крупинки повинні бути однаковими, чистими, цілими, однорідного кольору.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: