Загрузка...

Закуска "Коралові рифи"

Закуска "Коралові рифи"


Звичайно, окрасою будь-якого столу є закуски, причому вони не обов'язково складаються з складних і дорогих інгредієнтів, головне тут - цікава подача і оформлення страви. Однією з ідей поспішаю поділитися з усіма. Така закуска, як сьогодні, готується зовсім нескладно, але має чудовий смак і здатна здивувати гостей своєю оригінальністю. Я, наприклад, готувала цю страву вперше, і було дуже цікаво, що вийде в підсумку і сподобається моїм гостям. Звичайно, всі залишилися задоволені. Склад продуктів зовсім звичайний. Єдине, що я можу порадити - замінити оливки маслинами, якщо хочеться пікантності. Все-таки маслини з кислинкою, тому смак буде цікавіше. Я просто більше люблю чорні оливки, ось і приготувала саме з ними.
Закуска "Коралові рифи"
+1
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Оливки або маслини без кісточок (бажано побільше розміром) - 1 банка
  • Крабові палички або крабове м\'ясо)- 200 г
  • Очищені волоські горіхи - 150 г
  • Сир твердого сорту (будь-яка на ваш смак) - 150-200 г
  • Майонез - 3 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сир натерти з допомогою дрібної терки.

  • Крок 2

    Змішати сир з майонезом, при цьому маса повинна бути однорідною, але не занадто сухий.

  • Крок 3

    Крабові палички необхідно спочатку заморозити, а потім натерти на крупній тертці.

  • Крок 4

    У серединку кожної оливки вкласти шматочок волоського горіха (розмір підганяється по ходу приготування за допомогою ножа).

  • Крок 5

    Обваляти кожну оливку спочатку в сирній масі.

  • Крок 6

    А потім в стружці крабових паличок. Робити це треба якомога швидше, щоб натерті крабові палички не розморозилися раніше часу.

  • Крок 7

    Прибрати блюдо в холодильник приблизно на 1 годину.

  • Крок 8

    Ну а тепер можна подавати до столу.

  • Крок 9

    Бажаю всім приємного апетиту!!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: