Юшка з горбуші рецепт з фото

Юшка з горбуші рецепт з фото


Якщо вам попалася велика горбуша, то чому б не приготувати з неліквідних шматочків юшку? Я приготувала і пропоную вам рецепт з фото юшки з горбуші.
Юшка з горбуші рецепт з фото
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Горбуша 400.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Картопля 5.0 шт
  • Морква 2.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Після того, як я розібрала свою горбушу на красиві стейк та філе, у мене залишилися неліквідні шматочки риби. Це кістлявий хвіст, плавники, ще пару шматочків, які я обрізала при обробці риби. Вирішено приготувати юшку. Ще очистила одну цибулину і зв'язала ниткою пучок трав - петрушка, гілочки селери. Додала перець горошком і лавровий лист.

  • Крок 2

    Все це залила холодною водою і поставила на вогонь. Коли стало закипати, то я старанно знімала піну. Покипів хвилин 15-20 на маленькому вогні. після цього вміст каструлі процідила. Ось такий рибний бульйон вийшов

  • Крок 3

    Картоплю і моркву очистила і дрібно нарізала. Опустила в бульйон і дала зваритися до готовності. Шматок відвареної горбуші перебрала і очистила м'ясо від кісток. М'ясо горбуші додала до картоплі і моркви. Дала час, що б вуха закипіла. тепер сіль, перець мелений на свій смак і все.

  • Крок 4

    У тарілочки набираємо юшку. зверху присипаємо дрібно різаним кропом (він відмінно поєднується з рибою), зеленою цибулею. Ось все! Їсти подано! Швидкий, що не складний рецепт. Смак риби відмінно відчувається в бульйоні. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: