Загрузка...

Юшка з горбуші рецепт з фото

Юшка з горбуші рецепт з фото


Якщо вам попалася велика горбуша, то чому б не приготувати з неліквідних шматочків юшку? Я приготувала і пропоную вам рецепт з фото юшки з горбуші.
Юшка з горбуші рецепт з фото
+1
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Горбуша 400.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Картопля 5.0 шт
  • Морква 2.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Після того, як я розібрала свою горбушу на красиві стейк та філе, у мене залишилися неліквідні шматочки риби. Це кістлявий хвіст, плавники, ще пару шматочків, які я обрізала при обробці риби. Вирішено приготувати юшку. Ще очистила одну цибулину і зв'язала ниткою пучок трав - петрушка, гілочки селери. Додала перець горошком і лавровий лист.

  • Крок 2

    Все це залила холодною водою і поставила на вогонь. Коли стало закипати, то я старанно знімала піну. Покипів хвилин 15-20 на маленькому вогні. після цього вміст каструлі процідила. Ось такий рибний бульйон вийшов

  • Крок 3

    Картоплю і моркву очистила і дрібно нарізала. Опустила в бульйон і дала зваритися до готовності. Шматок відвареної горбуші перебрала і очистила м'ясо від кісток. М'ясо горбуші додала до картоплі і моркви. Дала час, що б вуха закипіла. тепер сіль, перець мелений на свій смак і все.

  • Крок 4

    У тарілочки набираємо юшку. зверху присипаємо дрібно різаним кропом (він відмінно поєднується з рибою), зеленою цибулею. Ось все! Їсти подано! Швидкий, що не складний рецепт. Смак риби відмінно відчувається в бульйоні. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: