Рулет з омлету з сьомгою

Рулет з омлету з сьомгою


Підніміть собі настрій з ранку і приготуйте на сніданок ось такий чудовий і «життєрадісний», а головне, смачний і корисний рулет з омлету замість набридлої яєчні. Спечіть тонкі омлети з яєць з вершками або молоком (зі сметаною омлети будуть пишними і рулети при згортанні будуть лопатися). Сьомгу попросіть нарізати продавця, у них це краще і тонше виходить ;)) Сир можна замінити вершковим м'яким сиром, а зелень або овочі виберіть за смаком (огірок, шпинат, зелений лук і т.д.)
Рулет з омлету з сьомгою
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 4 ст. л. вершків 10% жирності
  • сіль
  • мелений перець
  • рослинне масло
  • 4 ст. ложки сиру
  • 25 г кропу
  • 2 ч. л. майонезу
  • 1/3 ч. л. солі
  • 200 г малосольної сьомги
  • 1 свіжий помідор
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця збийте з вершками, посоліть, поперчіть. З них спечіть три тонких омлету. Змастіть сковороду рослинною олією, нагрійте її, налийте 1/3 частину збитих яєць. Покачайте сковороду, щоб яйця розтеклися рівномірно. Обсмажте омлети з обох боків до золотистого кольору

  • Крок 2

    Поки омлети трохи охолонуть, дрібно наріжте кріп, змішайте його з сиром, додайте 2 ч. л. майонезу, 1/3 ч. ложки солі, перемішайте. Сьомгу і помідор тонко наріжте

  • Крок 3

    Перший омлет змастіть сиром з кропом. Сир накрийте другим омлетом, на який викладіть тонко нарізаний помідор. Зверху покладіть третій омлет і викладіть на нього тонко нарізану сьомгу. Всі три омлету акуратне скачайте рулетом, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Потім наріжте рулет шматочками і подайте, прикрасивши зеленню. PS На фото рулет розрізаний в теплому вигляді, тому злегка сплюснулі при нарізці, sorry.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: