Загрузка...

Рулет з омлету з сьомгою

Рулет з омлету з сьомгою


Підніміть собі настрій з ранку і приготуйте на сніданок ось такий чудовий і «життєрадісний», а головне, смачний і корисний рулет з омлету замість набридлої яєчні. Спечіть тонкі омлети з яєць з вершками або молоком (зі сметаною омлети будуть пишними і рулети при згортанні будуть лопатися). Сьомгу попросіть нарізати продавця, у них це краще і тонше виходить ;)) Сир можна замінити вершковим м'яким сиром, а зелень або овочі виберіть за смаком (огірок, шпинат, зелений лук і т.д.)
Рулет з омлету з сьомгою
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 4 ст. л. вершків 10% жирності
  • сіль
  • мелений перець
  • рослинне масло
  • 4 ст. ложки сиру
  • 25 г кропу
  • 2 ч. л. майонезу
  • 1/3 ч. л. солі
  • 200 г малосольної сьомги
  • 1 свіжий помідор
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця збийте з вершками, посоліть, поперчіть. З них спечіть три тонких омлету. Змастіть сковороду рослинною олією, нагрійте її, налийте 1/3 частину збитих яєць. Покачайте сковороду, щоб яйця розтеклися рівномірно. Обсмажте омлети з обох боків до золотистого кольору

  • Крок 2

    Поки омлети трохи охолонуть, дрібно наріжте кріп, змішайте його з сиром, додайте 2 ч. л. майонезу, 1/3 ч. ложки солі, перемішайте. Сьомгу і помідор тонко наріжте

  • Крок 3

    Перший омлет змастіть сиром з кропом. Сир накрийте другим омлетом, на який викладіть тонко нарізаний помідор. Зверху покладіть третій омлет і викладіть на нього тонко нарізану сьомгу. Всі три омлету акуратне скачайте рулетом, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Потім наріжте рулет шматочками і подайте, прикрасивши зеленню. PS На фото рулет розрізаний в теплому вигляді, тому злегка сплюснулі при нарізці, sorry.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: