Загрузка...

Млинці з ікрою

Млинці з ікрою


З незапам'ятних часів Млинці з ікрою були споконвічно російською ласощами. Ікра не вважалася таким делікатесом і елась кожен день в будь-якій сім'ї. Млинці з ікрою чорною і червоною стояли майже у кожного на столі. Ікра корисний продукт, дуже насичена вона вітамінами і мікроелементами. Вона дуже приємна на смак, коли особливо загорнута в млинці з ікрою, до того ж вони вам обійдуться без великих витрат, це дуже смачно!
Млинці з ікрою
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Олія рослинна 50мл.
  • Вершкове масло-50гр
  • Цукровий пісок 50гр
  • Сіль 1. ч..л.
  • Яйце 3 шт
  • Молоко 500мл.
  • Мука пшенична вищий сорт - 250гр
  • Ікра банку.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Отже готуємо. Для приготування наших млинців нам знадобиться глибока миска, відразу вбиваємо туди яйця, домішуємо сіль і цукор, далі розтираємо, додаємо борошно, додаємо молока. Тепер всі наші інгредієнти ми збиваємо, можна використовувати для цього міксер. Це дозволить нам уникнути грудочок в тесті. Додамо пару ложок рослинного масла, коли тісто замішане, це дозволить смажитися млинців рівномірно і не прилипати.

  • Крок 2

    Млинці ми будемо смажити на розігрітій сковороді, обсмажувати з двох сторін протягом 3 хвилин. Як тільки ми посмажимо всі наші млинці, змастимо їх відразу вершковим маслом, вони тоді не будуть всихати і будуть м'які. Млинці, як тільки всі пожарены і просочені маслом, в них можна загортати ікру.

  • Крок 3

    Ікру для млинців можна загортати будь-яку, на ваш смак і вибір, хоч червону хоч чорну. Далі ми будемо закладати ікру в наші млинці приблизно близько двох чайних ложок, рівномірно розподілимо її по поверхні і акуратно загорніть. Способи як красиво загорнути млинець дуже багато, можна загортати і куточком, і конвертиком і мішечком, все буде залежати від вашої фантазії. Приємного апетиту і гарного застілля!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: