Загрузка...

Горбуша, запечена

Горбуша, запечена


Якщо ви любите смачну і корисну їжу, тоді Вам потрібна горбуша, запечена. Хочу сказати, що горбушу дуже просто приготувати своїми руками, все це ми будемо запікати в духовці, після чого у нас вийде апетитна горбуша.
Горбуша, запечена
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • одна тушка горбуші
  • два репчатых лука
  • 200 грам твердого сиру
  • 200 грам майонезу
  • дві моркви
  • планувальні сухарики
  • трошки петрушки, лавровий лист і спеції для гриля
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • деко
  • трошки спеції і свіжої зелені для риби
  • дві столові ложки рослинної олії
  • 30 грам вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо горбушу, чистимо її. Виймаємо нутрощі а потім промиваємо і поділяємо на філе. Намагаємося різати порційно. Тепер беремо деко і змащуємо її рослинним маслом, а потім ложем на нього горбушу . Тепер чистимо цибулю і моркву, а після моїм їх і нарізаємо соломинками.

  • Крок 2

    Натираємо вершковим маслом сковорідку і обсмажуємо на ній моркву з цибулею до золотистого забарвлення. Тепер беремо твердий сир натираємо його на крупній тертці. Змащуємо горбушу повністю майонезом. Потім солимо її, перчимо. Додаємо трошки спеції. Зверху викладаємо на неї моркву з цибулею, посипаємо перетертим сиром і планувальними сухариками. Ложем шматочки кубиків вершкового масла.

  • Крок 3

    Включаємо духовку для розігріву. Потім запікаємо горбушу при середній температурі 30 хвилин. По закінченню часу вимикаємо духовку. Виймаємо деко. Чекаємо на п'ять хвилин, щоб горбуша охолола. Прикрашаємо її свіжою зеленню й горбуша, запечена готова для святкового столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: