Горбуша, запечена в духовці

Горбуша, запечена в духовці


Якщо ви любите смачну і корисну їжу, тоді Вам потрібна горбуша, запечена. Цей чудовий рецепт, завдяки йому у вас вийде дуже смачна апетитна горбуша, до того ж це все легко приготувати самому, і без витрат
Горбуша, запечена в духовці
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • одна тушка горбуші
  • два репчатых лука
  • 200 грам твердого сиру
  • 200 грам майонезу
  • дві моркви
  • планувальні сухарики
  • трошки петрушки, лавровий лист і спеції для гриля
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • деко
  • трошки спеції і свіжої зелені для риби
  • дві столові ложки рослинної олії
  • 30 грам вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо горбушу, чистимо її. Виймаємо нутрощі а потім промиваємо і поділяємо на філе. Намагаємося різати порційно. Тепер беремо деко і змащуємо її рослинним маслом, а потім ложем на нього горбушу . Тепер чистимо цибулю і моркву, а після моїм їх і нарізуємо соломинками.

  • Крок 2

    Натираємо вершковим маслом сковорідку і обсмажуємо на ній моркву з цибулею до золотистого забарвлення. Тепер беремо твердий сир натираємо його на крупній тертці. Змащуємо горбушу повністю майонезом. Потім солимо її, перчимо. Додаємо трошки спеції. Зверху викладаємо на неї моркву з цибулею, посипаємо перетертим сиром і планувальними сухариками. Ложем шматочки кубиків вершкового масла.

  • Крок 3

    Включаємо духовку для розігріву. Потім запікаємо горбушу при середній температурі 30 хвилин. По закінченню часу вимикаємо духовку. Виймаємо деко. Чекаємо на п'ять хвилин, щоб горбуша охолола. Прикрашаємо її свіжою зеленню й горбуша, запечена готова для подавання до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: