Форель запечена в духовці

Форель запечена в духовці


Що може бути краще ніж ароматна форель запечена в духовці? Тільки запечена в духовці форель з овочами. Особливість цього рецепту в тому, що готується одночасно і форель і гарнір з овочів. І цей результат перевершує всі наші мислимі очікування, з цього смачно приготуємо форель з приправою.
Форель запечена в духовці
+1
0
27 вер
Інгредієнти:
  • два стейка форелі
  • одна моркву з цибулею
  • один вичавлений лимон
  • один стакан білого вина
  • дві столові ложки соняшникової олії
  • один пучок петрушки
  • трошки петрушки, лавровий лист і спеції для гриля
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • деко
  • трошки спеції для риби
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо форель, промиваємо її й обсушуємо. Тепер розрізаємо стейк на три половинки. Злегка посипаємо спеціями. Даємо форелі можливість пройнятися спеціями годину і більше. Моркву ретельно чистимо і натираємо на тертці пластинками або нарізаємо її вручну. Викладаємо на дно форми для запікання .

  • Крок 2

    Тепер нарізаємо цибулю маленькими кільцями і викладаємо на моркву. Потім перчимо. Петрушку промиваємо, дрібно режим і викладаємо на цибулю. Тепер Солимо. На петрушку вкладаємо нашу форель, поливаємо вичавленим соком лимона. Даємо їй постояти 10 хвилин. Далі поливаємо форель злегка вином. І маслом. Накриваємо форму харчовою фольгою.

  • Крок 3

    Тепер Запікаємо рибу при температурі 180-200 градусів 30-40 хвилин. Тепер подаємо форель з запечену в духовці з овочами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: