Загрузка...

Форель запечена в духовці

Форель запечена в духовці


Що може бути краще ніж ароматна форель запечена в духовці? Тільки запечена в духовці форель з овочами. Особливість цього рецепту в тому, що готується одночасно і форель і гарнір з овочів. І цей результат перевершує всі наші мислимі очікування, з цього смачно приготуємо форель з приправою.
Форель запечена в духовці
+1
0
27 вер
Інгредієнти:
  • два стейка форелі
  • одна моркву з цибулею
  • один вичавлений лимон
  • один стакан білого вина
  • дві столові ложки соняшникової олії
  • один пучок петрушки
  • трошки петрушки, лавровий лист і спеції для гриля
  • сіль і чорний перець (мелений)
  • деко
  • трошки спеції для риби
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо форель, промиваємо її й обсушуємо. Тепер розрізаємо стейк на три половинки. Злегка посипаємо спеціями. Даємо форелі можливість пройнятися спеціями годину і більше. Моркву ретельно чистимо і натираємо на тертці пластинками або нарізаємо її вручну. Викладаємо на дно форми для запікання .

  • Крок 2

    Тепер нарізаємо цибулю маленькими кільцями і викладаємо на моркву. Потім перчимо. Петрушку промиваємо, дрібно режим і викладаємо на цибулю. Тепер Солимо. На петрушку вкладаємо нашу форель, поливаємо вичавленим соком лимона. Даємо їй постояти 10 хвилин. Далі поливаємо форель злегка вином. І маслом. Накриваємо форму харчовою фольгою.

  • Крок 3

    Тепер Запікаємо рибу при температурі 180-200 градусів 30-40 хвилин. Тепер подаємо форель з запечену в духовці з овочами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: