Рецепт сьомга слабосолона

Рецепт сьомга слабосолона


Чудово смачний рецепт сьомга слабосолона, за яким дуже легко засолити рибу в домашніх умовах. Також цей рецепт підходить і для засолювання форелі. При солінні риби з цього рецепта краще всього використовувати середню або велику сіль.
Рецепт сьомга слабосолона
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Свіжа сьомга
  • Запашний перець горошком
  • Середнього або великого помелу сіль
  • Свіжий мелений білий перець
  • Лавровий лист
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свіжу або розморожену сьомгу очистити від нутрощів, луски, а потім промиваємо її. Після розрізаємо її на дві частини вздовж хребта. Потім акуратно виймаємо тонким і дуже гострим ножем хребет, а потім витягуємо кістки.

  • Крок 2

    Тепер розстилаємо харчову плівку на робочому столі і насипаємо на неї шар солі. Кладемо зверху солі чотири лаврових листа і трохи перцю. Тепер укладаємо шкірою вниз філе сьомги на плівку. Посипаємо після сіллю зверху. Тепер загортаємо рибу з плівкою так, щоб шматки лежали один на іншому.

  • Крок 3

    Кладемо сьомгу в миску і ставимо на добу в нижню полицю холодильника. Після цього виймаємо з холодильника, виймаємо перець, лавровий лист, промиваємо від зайвої солі, нарізаємо шматочками, кладемо на блюдо і подаємо до столу, злегка присипавши перцем.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: