Загрузка...

Рецепт сьомга слабосолона

Рецепт сьомга слабосолона


Чудово смачний рецепт сьомга слабосолона, за яким дуже легко засолити рибу в домашніх умовах. Також цей рецепт підходить і для засолювання форелі. При солінні риби з цього рецепта краще всього використовувати середню або велику сіль.
Рецепт сьомга слабосолона
0
0
27 вер
Інгредієнти:
  • Свіжа сьомга
  • Запашний перець горошком
  • Середнього або великого помелу сіль
  • Свіжий мелений білий перець
  • Лавровий лист
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свіжу або розморожену сьомгу очистити від нутрощів, луски, а потім промиваємо її. Після розрізаємо її на дві частини вздовж хребта. Потім акуратно виймаємо тонким і дуже гострим ножем хребет, а потім витягуємо кістки.

  • Крок 2

    Тепер розстилаємо харчову плівку на робочому столі і насипаємо на неї шар солі. Кладемо зверху солі чотири лаврових листа і трохи перцю. Тепер укладаємо шкірою вниз філе сьомги на плівку. Посипаємо після сіллю зверху. Тепер загортаємо рибу з плівкою так, щоб шматки лежали один на іншому.

  • Крок 3

    Кладемо сьомгу в миску і ставимо на добу в нижню полицю холодильника. Після цього виймаємо з холодильника, виймаємо перець, лавровий лист, промиваємо від зайвої солі, нарізаємо шматочками, кладемо на блюдо і подаємо до столу, злегка присипавши перцем.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: