Святкові пісні страви

Святкові пісні страви
+2
0
25 вер
Святкові пісні страви


Смачні і ароматні святкові пісні страви прикрасять застілля, яке випадає на час посту

Мікс лайм та м'ята

Інгредієнти для приготування міксу:
• Один лайм
• Три столові ложки рідкого меду
• Один середній пучок м'яти

Отже, приступаємо:
• Беремо глечик і кладемо в нього листя м'яти. Лайм і розрізаємо навпіл. Одну половинку дрібно рубаємо і кладемо в глечик, а іншу розрізаємо на чотири скибочки.

• Тепер вливаємо туди 900 мілілітрів окропу, накриваємо рушником і залишаємо так на 15 хвилин. Після цього проціджуємо мікс через марлю.

• Додаємо мед, перемішуємо і розливаємо в чотири склянки. Кладемо в кожен з них шматочок лайма і подаємо освіжаючий мікс до столу.

Хрустка риба по тайськи

Інгредієнти для приготування хрусткої риби:

• 400 г філе морської риби
• Два зубчики часнику
• 100 грам кукурудзяного борошна
• Один гострий червоний перець
• Один лимон
• Два стебла зеленої цибулі
• Дві столові ложки соєвого соусу
• Пів чайної ложки тайського рибного соусу
• Щіпка коричневого цукру
• Два сантиметри кореня імбиру
• Пучок м'яти
• Пучок тархуну
• Дві столові ложки арахісового масла
• Дві столові ложки кунжутного масла

Отже, приступаємо:
• Споліскують у воді рибу, сушимо її і нарізаємо тонкими смужками. Пересипаємо в миску кукурудзяне борошно, кладемо туди шматочки риби і гарненько все перемішуємо. Тепер чистимо часник і нарізаємо його пластинками.

• Перець дрібно рубаємо, видаливши насіння. Очищаємо імбир, нарізаємо його тонкою соломкою. Тархун з м'ятою дрібно рубаємо, зелену цибулю нарізаємо кільцями. Розігріваємо сковороду на вогні і вливаємо в неї по одній ложці кунжутної і арахісового масла.

• Обсмажуємо на сковорідці з двох сторін рибу до рум'яної скоринки. Перекладаємо рибу на тарілку, а в сковороду вливаємо олію. Обсмажуємо спочатку близько хвилини часник з імбиром, а потім зелену цибулю з перцем.

• Після цього додаємо рибний соус, цукор, подрібнену зелень і соєвий соус. Ретельно перемішуємо. Готуємо ще одну хвилину, а потім поливаємо отриманим соусом рибу і подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: