Загрузка...

Святкові пісні страви

Святкові пісні страви
+1
0
25 вер
Святкові пісні страви


Смачні і ароматні святкові пісні страви прикрасять застілля, яке випадає на час посту

Мікс лайм та м'ята

Інгредієнти для приготування міксу:
• Один лайм
• Три столові ложки рідкого меду
• Один середній пучок м'яти

Отже, приступаємо:
• Беремо глечик і кладемо в нього листя м'яти. Лайм і розрізаємо навпіл. Одну половинку дрібно рубаємо і кладемо в глечик, а іншу розрізаємо на чотири скибочки.

• Тепер вливаємо туди 900 мілілітрів окропу, накриваємо рушником і залишаємо так на 15 хвилин. Після цього проціджуємо мікс через марлю.

• Додаємо мед, перемішуємо і розливаємо в чотири склянки. Кладемо в кожен з них шматочок лайма і подаємо освіжаючий мікс до столу.

Хрустка риба по тайськи

Інгредієнти для приготування хрусткої риби:

• 400 г філе морської риби
• Два зубчики часнику
• 100 грам кукурудзяного борошна
• Один гострий червоний перець
• Один лимон
• Два стебла зеленої цибулі
• Дві столові ложки соєвого соусу
• Пів чайної ложки тайського рибного соусу
• Щіпка коричневого цукру
• Два сантиметри кореня імбиру
• Пучок м'яти
• Пучок тархуну
• Дві столові ложки арахісового масла
• Дві столові ложки кунжутного масла

Отже, приступаємо:
• Споліскують у воді рибу, сушимо її і нарізаємо тонкими смужками. Пересипаємо в миску кукурудзяне борошно, кладемо туди шматочки риби і гарненько все перемішуємо. Тепер чистимо часник і нарізаємо його пластинками.

• Перець дрібно рубаємо, видаливши насіння. Очищаємо імбир, нарізаємо його тонкою соломкою. Тархун з м'ятою дрібно рубаємо, зелену цибулю нарізаємо кільцями. Розігріваємо сковороду на вогні і вливаємо в неї по одній ложці кунжутної і арахісового масла.

• Обсмажуємо на сковорідці з двох сторін рибу до рум'яної скоринки. Перекладаємо рибу на тарілку, а в сковороду вливаємо олію. Обсмажуємо спочатку близько хвилини часник з імбиром, а потім зелену цибулю з перцем.

• Після цього додаємо рибний соус, цукор, подрібнену зелень і соєвий соус. Ретельно перемішуємо. Готуємо ще одну хвилину, а потім поливаємо отриманим соусом рибу і подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: