Загрузка...

Холодні закуски до святкового столу

Холодні закуски до святкового столу
+1
0
25 вер
Холодні закуски до святкового столу


Розглянемо сьогодні дуже важливе питання і спробуємо вирішити, які саме холодні закуски до святкового столу краще подавати. Канапе - це завжди актуальне страву на будь-яке свято, один з рецептів ми розглянемо детальніше.

Канапе з раковими шийками
Інгредієнти:

• Білий хліб (батон) - 1шт;
• Майонез - 3 ст. ложки;
• Помідори - 6шт;
• Раки - 15шт;
• Яйця (тільки білки) - 5шт;
• Петрушка;

Приготування:
• Хліб нарізається на великі скибочки (за розміром булки хліба) і підсмажується.
• Потім вирізаються грінки круглої форми (можна зробити навпаки: спочатку вирізати, а потім підсмажити).
• Грінки злегка змазується майонезом, зверху викласти фарш.
• Для приготування фаршу: м'ясо раків (лапи, хвіст) нарізається кубиками (кілька штук залишити для прикраси) змішується з нарізаними кубиками помідорами (для видалення зайвого соку, помідори після нарізки відкидається на друшляк хвилин на 20-25).
• Далі у фарш додаються мелкорубленые варені білки яєць.
• Все перемішується з додаванням невеликої кількості майонезу (краще використовувати майонез домашнього приготування).
• Канапе прикрашається половинками ракових шийок (розрізається уздовж навпіл) і гілочками петрушки. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: