Загрузка...

Фаршировані кальмари рецепти

Фаршировані кальмари рецепти


Сьогодні згадуємо середземноморську кухню і готуємо фаршировані кальмари, рецепти їх приготування можуть бути різними. Зупинимося на одному з них і в якості начинки візьмемо печериці і сир.
Фаршировані кальмари рецепти
+2
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Кальмари тушки 5 штук;
  • Печериці (можна будь-які гриби) 350 грам;
  • Вершкове масло-50 грам;
  • Яйця-5 штук;
  • Цибуля 2 штуки;
  • Сир твердий 120 грам;
  • Сметана 1 склянка;
  • Майонез 1 склянка;
  • Борошно 2,5 столових ложки;
  • Приправи, сіль, перець, за смаком;
  • Зелень, цибулю;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Покладемо кальмарів у миску з водою, виймемо нутрощі і помиємо їх. Ножем знімемо рожеву плівку, знову моєму і перекладаємо на друшляк, вода повинна повністю стекти. Яйця відваримо круто, остудимо, потремо на тертці (великої). Гриби добре промиємо і дрібно поріжемо. Цибулю очистимо й дрібно поріжемо. На сковороді обсмажуємо цибулю і гриби до напівготовності. Твердий сир тремо, цибуля зелена і зелень дрібно рубаємо. Змішуємо: гриби, цибуля, сир, яйця, зелень, посипаємо приправами і посолимо. Цієї фаршируємо начинкою кальмарів, (місця, з яких може витекти начинка, сцепим зубочистками). Нам знадобиться жаровня, або глибоке деко, викладаємо кальмарів туди. Робимо соус: у ємності з'єднаємо сметану, майонез, сіль і борошно, перемішаємо. Цим соусом заливаємо фаршированих кальмарів, ставимо в духовку, готуємо 40-50 хвилин при температурі 170 o с. Виймаємо з духовки, видаляємо зубочистки. На велику тарілку перекладаємо кальмарів, при бажанні разрежем навпіл поперек, подамо до столу гарячими. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: