Фаршировані кальмари рецепти

Фаршировані кальмари рецепти


Сьогодні згадуємо середземноморську кухню і готуємо фаршировані кальмари, рецепти їх приготування можуть бути різними. Зупинимося на одному з них і в якості начинки візьмемо печериці і сир.
Фаршировані кальмари рецепти
+2
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Кальмари тушки 5 штук;
  • Печериці (можна будь-які гриби) 350 грам;
  • Вершкове масло-50 грам;
  • Яйця-5 штук;
  • Цибуля 2 штуки;
  • Сир твердий 120 грам;
  • Сметана 1 склянка;
  • Майонез 1 склянка;
  • Борошно 2,5 столових ложки;
  • Приправи, сіль, перець, за смаком;
  • Зелень, цибулю;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Покладемо кальмарів у миску з водою, виймемо нутрощі і помиємо їх. Ножем знімемо рожеву плівку, знову моєму і перекладаємо на друшляк, вода повинна повністю стекти. Яйця відваримо круто, остудимо, потремо на тертці (великої). Гриби добре промиємо і дрібно поріжемо. Цибулю очистимо й дрібно поріжемо. На сковороді обсмажуємо цибулю і гриби до напівготовності. Твердий сир тремо, цибуля зелена і зелень дрібно рубаємо. Змішуємо: гриби, цибуля, сир, яйця, зелень, посипаємо приправами і посолимо. Цієї фаршируємо начинкою кальмарів, (місця, з яких може витекти начинка, сцепим зубочистками). Нам знадобиться жаровня, або глибоке деко, викладаємо кальмарів туди. Робимо соус: у ємності з'єднаємо сметану, майонез, сіль і борошно, перемішаємо. Цим соусом заливаємо фаршированих кальмарів, ставимо в духовку, готуємо 40-50 хвилин при температурі 170 o с. Виймаємо з духовки, видаляємо зубочистки. На велику тарілку перекладаємо кальмарів, при бажанні разрежем навпіл поперек, подамо до столу гарячими. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: