Загрузка...

Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


В якості закуски відмінно підійдуть фаршировані крабові палички, обсмажені в клярі. А в якості начинки у нас буде сир, часник і зелень
Фаршировані крабові палички
+4
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Крабові палички 250 грамів;
  • Сир твердий 250 грамів;
  • Молоко свіже 150 грам;
  • Часник 3 зубчики;
  • Яйця 2 штуки;
  • Сметана 1 стакан;
  • Борошно 120 грам;
  • Майонез;
  • Зелень;
  • Сіль, перець;
  • Соняшникова олія;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зробимо начинку, твердий сир потремо на крупній тертці, додамо 1 дрібно порубаний зубчик часнику і пару ложок майонезу, добре перемішати. Крабові палички (купувати такі, що можна розкрутити), розкручуємо, кладемо в середину трохи начинки і закручуємо назад (як було спочатку). Приготуємо кляр: У яєць відділити білки від жовтків, яєчні білки поставимо в холодильник, жовтки розітремо з сіллю. Молоко увіллємо до жовтків, збиваємо, порціями всипаємо борошно, замісимо тісто. Білки збиваємо в піну міксером і додамо в тісто. Воно по консистенції має бути, як сметана. В сковороді на соняшниковій олії обсмажимо обмакнутые в кляр крабові палички, викладемо їх на тарілку з паперовими серветками (нехай серветки вберуть масло). Приготуємо соус: Зубчики часнику порубаємо, зелень промиємо під проточною водою, покладемо на рушник, хай підсохне, потім поріжемо. Змішаємо зелень з часником, додамо сметану, сіль, приправу. Викладемо На тарілку крабові палички в кляре, зверху поллємо соусом, блюдо готове, його можна подавати на стіл. Приємного апетиту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: