Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


В якості закуски відмінно підійдуть фаршировані крабові палички, обсмажені в клярі. А в якості начинки у нас буде сир, часник і зелень
Фаршировані крабові палички
+3
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Крабові палички 250 грамів;
  • Сир твердий 250 грамів;
  • Молоко свіже 150 грам;
  • Часник 3 зубчики;
  • Яйця 2 штуки;
  • Сметана 1 стакан;
  • Борошно 120 грам;
  • Майонез;
  • Зелень;
  • Сіль, перець;
  • Соняшникова олія;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зробимо начинку, твердий сир потремо на крупній тертці, додамо 1 дрібно порубаний зубчик часнику і пару ложок майонезу, добре перемішати. Крабові палички (купувати такі, що можна розкрутити), розкручуємо, кладемо в середину трохи начинки і закручуємо назад (як було спочатку). Приготуємо кляр: У яєць відділити білки від жовтків, яєчні білки поставимо в холодильник, жовтки розітремо з сіллю. Молоко увіллємо до жовтків, збиваємо, порціями всипаємо борошно, замісимо тісто. Білки збиваємо в піну міксером і додамо в тісто. Воно по консистенції має бути, як сметана. В сковороді на соняшниковій олії обсмажимо обмакнутые в кляр крабові палички, викладемо їх на тарілку з паперовими серветками (нехай серветки вберуть масло). Приготуємо соус: Зубчики часнику порубаємо, зелень промиємо під проточною водою, покладемо на рушник, хай підсохне, потім поріжемо. Змішаємо зелень з часником, додамо сметану, сіль, приправу. Викладемо На тарілку крабові палички в кляре, зверху поллємо соусом, блюдо готове, його можна подавати на стіл. Приємного апетиту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: