Черепашки

Черепашки


Просто чудові і дуже смачні фаршировані черепашки відмінно виглядають за будь-яким столом, як у вигляді гарячого блюда, так і в якості дивовижною закуски.
Черепашки
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • 250 грам великих черепашок
  • 300 грам шампіньйонів
  • 300 грам фаршу
  • Одна морква
  • Дві столові ложки борошна
  • 150 грам сиру
  • 150 грам вершкового масла
  • Спеції і трошки солі за смаком
  • 150 грам вершків
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обсмажуємо на соняшниковій олії печериці. Потім солимо і додаємо до них за смаком спеції. Тепер чистимо і нарізуємо дрібно цибулю, а потім обсмажуємо його до прозорого кольору на сковорідці. Додаємо до нього фарш. Коли він буде наполовину готовий, чистимо моркву.

  • Крок 2

    Миємо моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу. Обсмажуємо все до повної готовності і гарненько змішуємо з грибами. Тепер беремо черепашки і відварюємо їх до неповної готовності в трохи підсоленій воді. Відкидаємо їх на друшляк, а потім фаршируємо приготовленої начинкою і розкладаємо на підносі.

  • Крок 3

    Тепер приступаємо до приготування соусу «Бешамель». Розтоплюємо в каструлі на маленькому вогні вершкове масло і додаємо до нього дві столові ложки борошна. Гарненько все перемішуємо і обережно вливаємо акуратно розігріті заздалегідь вершки, розтираємо грудочки до однорідності, перчимо і солимо за смаком.

  • Крок 4

    Після цього заливаємо соусом черепашки і ставимо піднос на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку. Цим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир. Після чого дістаємо піднос з духовки, посипаємо черепашки сиром і ставимо знову в духовку на дві хвилини. По закінченню часу, дістаємо з духовки і подаємо це смачненьке страву до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: