Загрузка...

Черепашки

Черепашки


Просто чудові і дуже смачні фаршировані черепашки відмінно виглядають за будь-яким столом, як у вигляді гарячого блюда, так і в якості дивовижною закуски.
Черепашки
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • 250 грам великих черепашок
  • 300 грам шампіньйонів
  • 300 грам фаршу
  • Одна морква
  • Дві столові ложки борошна
  • 150 грам сиру
  • 150 грам вершкового масла
  • Спеції і трошки солі за смаком
  • 150 грам вершків
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обсмажуємо на соняшниковій олії печериці. Потім солимо і додаємо до них за смаком спеції. Тепер чистимо і нарізуємо дрібно цибулю, а потім обсмажуємо його до прозорого кольору на сковорідці. Додаємо до нього фарш. Коли він буде наполовину готовий, чистимо моркву.

  • Крок 2

    Миємо моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу. Обсмажуємо все до повної готовності і гарненько змішуємо з грибами. Тепер беремо черепашки і відварюємо їх до неповної готовності в трохи підсоленій воді. Відкидаємо їх на друшляк, а потім фаршируємо приготовленої начинкою і розкладаємо на підносі.

  • Крок 3

    Тепер приступаємо до приготування соусу «Бешамель». Розтоплюємо в каструлі на маленькому вогні вершкове масло і додаємо до нього дві столові ложки борошна. Гарненько все перемішуємо і обережно вливаємо акуратно розігріті заздалегідь вершки, розтираємо грудочки до однорідності, перчимо і солимо за смаком.

  • Крок 4

    Після цього заливаємо соусом черепашки і ставимо піднос на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку. Цим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир. Після чого дістаємо піднос з духовки, посипаємо черепашки сиром і ставимо знову в духовку на дві хвилини. По закінченню часу, дістаємо з духовки і подаємо це смачненьке страву до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: