Загрузка...

Рецепт форшмак

Рецепт форшмак


Ви спробували в гостях форшмак, він вам сподобався, але ви не зважилися взяти рецепт у господині будинку? Не проблема. Пропонуємо вашій увазі рецепт, форшмак виходить просто чудовим! Не вірите? А ви перевірте, і у вас вийде закуска смачніше, ніж та, яку ви пробували.
Рецепт форшмак
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг оселедця;
  • 100 г молока;
  • 2 цибулини;
  • 3 кислих яблука;
  • 50 г вершкового масла;
  • 70 г батона без кірки;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1 ч. л. цукру;
  • Перець;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Оселедця злегка помийте, очистіть, видаліть кісточки, вийшло філе порізати на шматки. Батон замочити в молоці. Яблука помийте, очистіть від шкірки і насіння їм поріжте на шматки. Масло розімніть. Оселедець, масло, яблука і віджатий батон подрібніть і перемішайте з допомогою блендера. Додайте сіль, цукор, оцет, перець і знову перемішайте блендером. Отриману масу поставте в холодильник, почекайте її застигання. Форшмак готовий до вживання. Завдяки маслу він трохи застигне, можна зробити невеликі бруски, які буде зручно викладати на хліб. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: