Рецепт форшмак

Рецепт форшмак


Ви спробували в гостях форшмак, він вам сподобався, але ви не зважилися взяти рецепт у господині будинку? Не проблема. Пропонуємо вашій увазі рецепт, форшмак виходить просто чудовим! Не вірите? А ви перевірте, і у вас вийде закуска смачніше, ніж та, яку ви пробували.
Рецепт форшмак
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг оселедця;
  • 100 г молока;
  • 2 цибулини;
  • 3 кислих яблука;
  • 50 г вершкового масла;
  • 70 г батона без кірки;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1 ч. л. цукру;
  • Перець;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Оселедця злегка помийте, очистіть, видаліть кісточки, вийшло філе порізати на шматки. Батон замочити в молоці. Яблука помийте, очистіть від шкірки і насіння їм поріжте на шматки. Масло розімніть. Оселедець, масло, яблука і віджатий батон подрібніть і перемішайте з допомогою блендера. Додайте сіль, цукор, оцет, перець і знову перемішайте блендером. Отриману масу поставте в холодильник, почекайте її застигання. Форшмак готовий до вживання. Завдяки маслу він трохи застигне, можна зробити невеликі бруски, які буде зручно викладати на хліб. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: