Загрузка...

Форель в пряному соусі

Форель в пряному соусі
0
0
12 вер
Форель в пряному соусі


Необхідні інгредієнти:

• Форель - 1кг
• Олія оливкова рафінована
• Борошно - 2-3ст.л.

Для соусу:

• Біле сухе вино - 2ст.л.
• Коньяк - 2ст.л.
• Томатне пюре - 1ст.л.
• Гвоздика - 4-5шт
• Мускатний горіх, сіль
• Цибуля - 1шт
• Часник - 2-3зубчика
• Бульйон - 1ст

Готуємо:

• Почистимо форель, помиємо, обсушим, поріжемо шматками, обваляем в борошні. Обсмажимо шматки риби на сильно розігрітій олії. Додамо коньяк, дістанемо рибу з сковороди.
• Масло, в якому смажилася риба, процідимо в каструлю, туди ж увіллємо біле вино і бульйон, додати томатне пюре, гвоздику, мускатний горіх, дрібно порізану цибулю і роздавлений часник. Проваримо соус близько півгодини, покладемо в нього шматки обсмаженої риби, згасимо ще хвилин 15.
Подамо до столу гарячою, прикрасивши скибочками лимона.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: