Сьомга слабосолона в лимоні з медом

Сьомга слабосолона в лимоні з медом
0
0
12 вер
Сьомга слабосолона в лимоні з медом


Інгредієнти:

• Сьомга чисте філе - 500г
• Сіль
• Перець
• Італійські трави мелені
Маринад:
• Рідкий мед - 2-3 ст. ложки
• Лимон - 1/2шт
• Олія оливкова - 1 ст. ложка
• Суміш чотирьох перців свежемолотая
• Сухий кріп

Приготування:

• Шматок сьомги поділяється на тоненькі порціонні шматочки (краще попередньо рибу злегка заморозити, щоб легше нарізалася).
• У невеликій ємності змішується велика сіль з перцем і італійськими травами.
• Для приготування маринаду: мед виливається в ступку, потім додається свіжовіджатий сік з половини лимона, оливкова олія, на кінчику ножа сухий кріп. Все добре перемішується до однорідності.
• Ємність, в якій згодом буде маринуватися риба, змивається невеликою кількістю маринаду.
• Риба обвалюється в суміші солі та спецій і викладається в підготовлену ємність.
• Коли ємність буде заповнена, зверху все поливається маринадом.
• Риба маринується 2 години при кімнатній температурі, потім залишається на ніч в холодильній камері.
• Готова риба викладається на тарілку, прикрашають маслинами і лимоном.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: