Канапе з м'ясом раків

Канапе з м
0
0
12 вер
Канапе з м'ясом раків


Інгредієнти:

• Білий хліб (батон) - 1шт
• Раки - 15шт
• Помідори - 6шт
• Майонез - 3 ст. ложки
• Яйця (тільки білки) - 5 шт
• Зелень петрушки

Приготування:

• Хліб нарізається на великі скибочки (за розміром булки хліба) і підсмажується.
• Потім вирізаються грінки круглої форми (можна зробити навпаки: спочатку вирізати, а потім підсмажити).
• Грінки злегка змазується майонезом, зверху викласти фарш.
• Для приготування фаршу: м'ясо раків (лапи, хвіст) нарізається кубиками (кілька штук залишити для прикраси) змішується з нарізаними кубиками помідорами (для видалення зайвого соку, помідори після нарізки відкидається на друшляк хвилин на 20-25).
• Далі у фарш додаються мелкорубленые варені білки яєць.
• Все перемішується з додаванням невеликої кількості майонезу (краще використовувати майонез домашнього приготування).
• Канапе прикрашається половинками ракових шийок (розрізається уздовж навпіл) і гілочками петрушки.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: