Загрузка...

Канапе з м'ясом раків

Канапе з м
0
0
12 вер
Канапе з м'ясом раків


Інгредієнти:

• Білий хліб (батон) - 1шт
• Раки - 15шт
• Помідори - 6шт
• Майонез - 3 ст. ложки
• Яйця (тільки білки) - 5 шт
• Зелень петрушки

Приготування:

• Хліб нарізається на великі скибочки (за розміром булки хліба) і підсмажується.
• Потім вирізаються грінки круглої форми (можна зробити навпаки: спочатку вирізати, а потім підсмажити).
• Грінки злегка змазується майонезом, зверху викласти фарш.
• Для приготування фаршу: м'ясо раків (лапи, хвіст) нарізається кубиками (кілька штук залишити для прикраси) змішується з нарізаними кубиками помідорами (для видалення зайвого соку, помідори після нарізки відкидається на друшляк хвилин на 20-25).
• Далі у фарш додаються мелкорубленые варені білки яєць.
• Все перемішується з додаванням невеликої кількості майонезу (краще використовувати майонез домашнього приготування).
• Канапе прикрашається половинками ракових шийок (розрізається уздовж навпіл) і гілочками петрушки.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: