Риба заливна

Риба заливна
+5
0
12 вер
Риба заливна


Інгредієнти:

• Риба свіжа - 2кг
• Цибуля - 2шт
• Вода - 2л
• Морква
• Приправа
• Сіль
• Перець горошком

Приготування:

• Риба чиститься, потрошится, ретельно промивається.
• У риби відрізається голова, хвіст і плавники.
• Потім риба розрізається на порційні шматки.
• Голови, хвости укладаються в каструлю.
• Додається кілька горошин чорного запашного перцю, кілька лаврових листочків, цибуля ріпчаста, дві-три моркви.
• Потім все заливається водою, додається сіль за смаком.
• Вариться протягом півгодини, періодично знімається утворилася в процесі варіння піна.
• Потім голови, хвости витягуються з бульйону, в який опускаються порційні шматки риби.
• Риба вариться на дуже повільному вогні 10-15 хвилин до готовності.
• Потім риба виймається з допомогою шумівки і укладається в спеціальні лотки або форми для заливного.
• Між рибними шматочками выгладываются кружечки варених яєць, скибочки лимона і зірочки з вареної моркви.
• Бульйон проціджують і їм заливається риба.
• Коли бульйон і риба охолонуть, холодець ставиться в холодильну камеру.
• Подається холодець з хріном.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: