Загрузка...

Риба заливна

Риба заливна
+5
0
12 вер
Риба заливна


Інгредієнти:

• Риба свіжа - 2кг
• Цибуля - 2шт
• Вода - 2л
• Морква
• Приправа
• Сіль
• Перець горошком

Приготування:

• Риба чиститься, потрошится, ретельно промивається.
• У риби відрізається голова, хвіст і плавники.
• Потім риба розрізається на порційні шматки.
• Голови, хвости укладаються в каструлю.
• Додається кілька горошин чорного запашного перцю, кілька лаврових листочків, цибуля ріпчаста, дві-три моркви.
• Потім все заливається водою, додається сіль за смаком.
• Вариться протягом півгодини, періодично знімається утворилася в процесі варіння піна.
• Потім голови, хвости витягуються з бульйону, в який опускаються порційні шматки риби.
• Риба вариться на дуже повільному вогні 10-15 хвилин до готовності.
• Потім риба виймається з допомогою шумівки і укладається в спеціальні лотки або форми для заливного.
• Між рибними шматочками выгладываются кружечки варених яєць, скибочки лимона і зірочки з вареної моркви.
• Бульйон проціджують і їм заливається риба.
• Коли бульйон і риба охолонуть, холодець ставиться в холодильну камеру.
• Подається холодець з хріном.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: