Рецепт сьомга слабосолона

Рецепт сьомга слабосолона
0
0
12 вер
Рецепт сьомга слабосолона


Інгредієнти:

• Філе сьомги - 1кг
• Сіль - 2ст.л
• Цукор - 2ст.л
• Кріп свіжий - 1 пучок

Готуємо:

• Сьомгу нарізати на рівні шматочки. Розмір визначайте самі, але чим тонше ви нарежете рибу, тим швидше вона засолится і буде готова до вживання.
• Рівним шаром насипте на дно ємності суміш солі і цукру. Викладіть рибу, посипте її зверху цією ж сумішшю. Наверх покладіть крупно порізаний кріп.
• Сьомга за структурою дуже ніжна риба. При засолюванні вона не потребує додаткового гнете. Її можна тільки злегка придавити зверху руками.
• Поставте ємність з рибкою в холодильник на 12 годин. Щоб зверху риба не обветрила ємність можна помістити в поліетиленовий пакет або затягнути ємність харчовою плівкою.

Через 12 годин рибку можна подавати до столу. Якщо засолене велика кількість риби. Надлишки можна заховати в морозильник, ретельно запакувавши в поліетилен.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: