Загрузка...

Рецепт сьомга слабосолона

Рецепт сьомга слабосолона
0
0
12 вер
Рецепт сьомга слабосолона


Інгредієнти:

• Філе сьомги - 1кг
• Сіль - 2ст.л
• Цукор - 2ст.л
• Кріп свіжий - 1 пучок

Готуємо:

• Сьомгу нарізати на рівні шматочки. Розмір визначайте самі, але чим тонше ви нарежете рибу, тим швидше вона засолится і буде готова до вживання.
• Рівним шаром насипте на дно ємності суміш солі і цукру. Викладіть рибу, посипте її зверху цією ж сумішшю. Наверх покладіть крупно порізаний кріп.
• Сьомга за структурою дуже ніжна риба. При засолюванні вона не потребує додаткового гнете. Її можна тільки злегка придавити зверху руками.
• Поставте ємність з рибкою в холодильник на 12 годин. Щоб зверху риба не обветрила ємність можна помістити в поліетиленовий пакет або затягнути ємність харчовою плівкою.

Через 12 годин рибку можна подавати до столу. Якщо засолене велика кількість риби. Надлишки можна заховати в морозильник, ретельно запакувавши в поліетилен.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: