Рецепт скумбрія солона

Рецепт скумбрія солона
+1
0
12 вер
Рецепт скумбрія солона


Інгредієнти для приготування :
• Три тушки скумбрії
• Один великий ріпчаста цибуля
• П'ять столових ложок солі
• Півтори столової ложки цукру
• П'ять лаврових листів
• Дві чайних ложки зерен коріандру
• Одна чайна ложка запашного перцю
• 70 грам соняшникової олії
• Одна столова ложка оцту


І так приступаємо:
• Чистимо ретельно скумбрію від нутрощів. Потім очищаємо від чорної плівки, відрізаємо голову разом з плавниками і гарненько промиваємо холодною проточною водою. Кип'ятимо каструлю з водою. Потім висипаємо туди три столові ложки солі, одну столову ложку цукру, три штучки лаврового листа, зерна коріандру і чорного перцю в горошку, гарненько все перемішуємо і кип'ятимо ще хвилину.

• Тепер знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо її вміст до кімнатної температури. Викладаємо рибу в посуд і заливаємо розсолом так, що-б вона була повністю в нього занурені. Ставимо посуд на 48 годин в холодильник. Після закінчення часу дістаємо скумбрію з холодильника і виймаємо з розсолу.

• Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями. Кип'ятимо одну літру води і ложем у неї два лаврових листа, одну столову ложку оцту, пів чайної ложки коріандру, трохи запашного перцю, пів столової ложки цукру, півтори столової ложки солі, заважаємо все і кип'ятимо ще хвилину. Потім знімаємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури.

• Тепер беремо скляну банку і викладаємо в неї по черговості рибу з ріпчастою цибулею. Заливаємо скумбрію маринадом і виливаємо туди 70 грам соняшникової олії. Після цього накриваємо банку кришкою, ставимо на добу в холодильник і засолена скумбрія готова.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: