Загрузка...

Рецепт скумбрія солона

Рецепт скумбрія солона
+1
0
12 вер
Рецепт скумбрія солона


Інгредієнти для приготування :
• Три тушки скумбрії
• Один великий ріпчаста цибуля
• П'ять столових ложок солі
• Півтори столової ложки цукру
• П'ять лаврових листів
• Дві чайних ложки зерен коріандру
• Одна чайна ложка запашного перцю
• 70 грам соняшникової олії
• Одна столова ложка оцту


І так приступаємо:
• Чистимо ретельно скумбрію від нутрощів. Потім очищаємо від чорної плівки, відрізаємо голову разом з плавниками і гарненько промиваємо холодною проточною водою. Кип'ятимо каструлю з водою. Потім висипаємо туди три столові ложки солі, одну столову ложку цукру, три штучки лаврового листа, зерна коріандру і чорного перцю в горошку, гарненько все перемішуємо і кип'ятимо ще хвилину.

• Тепер знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо її вміст до кімнатної температури. Викладаємо рибу в посуд і заливаємо розсолом так, що-б вона була повністю в нього занурені. Ставимо посуд на 48 годин в холодильник. Після закінчення часу дістаємо скумбрію з холодильника і виймаємо з розсолу.

• Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями. Кип'ятимо одну літру води і ложем у неї два лаврових листа, одну столову ложку оцту, пів чайної ложки коріандру, трохи запашного перцю, пів столової ложки цукру, півтори столової ложки солі, заважаємо все і кип'ятимо ще хвилину. Потім знімаємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури.

• Тепер беремо скляну банку і викладаємо в неї по черговості рибу з ріпчастою цибулею. Заливаємо скумбрію маринадом і виливаємо туди 70 грам соняшникової олії. Після цього накриваємо банку кришкою, ставимо на добу в холодильник і засолена скумбрія готова.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: